Monday, June 10, 2013

10 Days YOU Challenge



Intotdeauna mi-au placut provocarile. Si cu cat sunt mai grele cu atat mai interesante mi s-au parut. Astfel, impreuna cu 2 prietene Natural Beauty si In mintea lui Alice am acceptat sa realizam un challenge interesant. Acesta se desfasoara pe perioada a 10 zile si rolul lui este de a ne prezenta si cunoaste mult mai bine.

Poate lua parte oricine, condiţia fiind ca la sfărşitul postării să puneti link-urile celorlalte fete participante, astfel avem toate oportunitatea de a ne cunoaste mai bine, si de a anunta persoana la care ati vazut acest challenge ca doriti sa participati pentru a putea intra pe lista.
Si acum sa incep:

1. Nu multe dintre voi stiu, acest lucru... dar imi place sa scriu, desi nu mai activez pe forumuri de creatie, am un roman incept de acum 2 ani, care are deja 67 de pg.
2. Sunt o fana inraita Hello Kitty. Da... unii oameni se maturizeaza de la o varsta... nu si eu :))
3. Imi este frica de parerea celor din jurul meu despre mine, de aceea sunt foarte exigenta in tot ceea ce fac.
4. Sunt o persoana foarte tipicara. Daca ma apuc de facut ceva, nu renunt pana nu este perfect, fara nici o greseala, atentia pentru cele mai mici detalii find aproape obsesiva.
5. Am o minte atat de bogata incat... in fiecare minut al vietii am tot felul de scenarii in minte, care de care mai probabile si improbabile, care ma fac sa analizez orice situatie.
6. Cel mai tare imi este frica de ace.
7. Inteleg limba japoneza si stiu sa si vorbesc in Japoneza.
8. Sunt absolut innebunita dupa pantofii cu toc si genti, am in total 25 de perechi de pantofi si 30 de genti. De care ma plictisesc foarte repede dupa ce ii cumpar si ii port de cateva ori.
9. Am fost o mega-fana Harry Potter, am avut si inca am un dosar de 10 cm grosime. :))
10. Cea mai mare frica a mea e sa ma implic cu toata inima intr-o persoana/proiect si sa fiu dezamagita sau sa-mi fie furat.

Cam acestea au fost cele 10 secrete ale mele, sper sa nu va fi speriat prea mult. :)) Si sper ca poate ne asemanam un pic, cine stie?

Nu uitati sa treceti si pe la fete:

1. Natural Beauty - http://naturalbeauty27.blogspot.ro/
2. In mintea lui Alice - http://mintealuialice.blogspot.ro/

Voi, ce secrete mici ascunse aveti? Ce scheleti ascunsi in dulap? V-ar tenta un astfel de challenge?

3 comments:

  1. Multumim pentru dezvaluiri:)
    Nici eu nu agreez bine acele:))

    ReplyDelete
  2. Interesante secrete, ma bag si eu e prea interesant ca sa nul fac :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi place atitudinea ta si abia astept sa citesc ce vei scrie. <3

      Delete