Monday, June 3, 2013

Preferatele lunii Mai

 

Astazi va voi prezenta produsele folosite de mine pentru luna Mai.  Aceste produse le-am folosit aproape zi de zi si m-au ajutat in alcatuirea unui machiaj simplu si de efect pentru zilele pline de examene. Multe sunt noi, abia descoperite, pe cand unele le folosesc cu drag de ani buni. Ce post spune, am si pareri de bine pentru ele, dar si unele mai rautacioase.



Voi incepe cu rutina de dimineata. Aici va voi prezenta crema de corp de la Dove si Gelul-cremă de curăţare revitalizant cu extract de ginseng  doua produse care sunt indispensabile pentru mine. 
De asemenea aveti prezentate produsele din rutina mea zilnica de machial. Rimelul de la Deborah Milano 24 Ore AbsoluteVolume Mascara, Creionul de ochi retractabil Glimmerstick Diamonds de la Avon, nuanta Sparkling Blue si Eyeliner de la Avon Color Trend. 
Fondul de ten de la Maybelline, Dream Fresh BB, m-a dezamagit un pic, textura este prea apoasa, iar gradul de acoperire lasa de dorit. Insa avand un ten destul de curat, am fost multumita de el pentru acea pata de coloare pe care mi-o aduce.
Rujul de la Rimmel, gama Lasting Finish, nuanta Cutting Edge este preferatul meu. Din pacate nu este ata de emolient pe cat mi-as fi dorit, insa culoarea este suberba. Puteti observa dupa ambalaj cat de mult il folosesc. :D
Acste 3 nuante au fost colorile preferate ale acestei luni. 
- Avon Nailware pro +, Starry Sky
- Rimmel London, 840 Blue Eyed Girl
- Gabrini,  N14,
Cat despre parfum, m-am indragostit de noul Summer White Sunset de la Avon, drept dovada si sticla goala. :))

LATER EDIT: 

Am uitat sa va prezint fixativul de la Cien. Noroc de Claudia ca mi-a amintit de el. Acest fixativ l-am cunoscut prin intermediul prietenului meu, iar inca de la prima utilizare m-am indragostit de el. Raportul pret-calitate este foarte bun, mai bun decat te-ai putea astepta pentru un fixativ la doar 6 lei. Nu incarca parul, nu incalceste parul si pe langa faptul ca rezista chiar bine in zilele de ploaie, ofera parului o stralucire destul de rar intalnita la marea majoritate a fixativelor comerciale. 


Voi ce produse preferate ati avut in luna Mai?



2 comments:

  1. Dar de fixativul Cien nu zici nimic?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi ca mi-ai atras atentia asupra fixativului, chiar uitasem de el.

      Delete