Thursday, June 13, 2013

Achizitiile zilei



Dragile mele, astazi va voi prezenta achizitiile zilei. De cand am inceput sesiunea am o pofta continua de dulce, astfel ca, incerc pe cat posibil sa inlocuiesc clasicele sucuri cu bauturi cat mai naturale, pe care le indulcesc dupa pofta sufletului cu extract de stevie sau miere de albine. Dar, din cand in cand e bine sa ne mai si rasfatam un pic, astfel nu am putut rezista tentatiei de a cumpara si o ciocolata.
Voi incepe cu prezantarea noilor ceaiuri pe care abia astept sa le beau. :D Ador ceaiurile aromate ce contin fructe, fructe in combinatii cat mai originale si mai aromate.
 Astfel, am optat pentru ceaiul Daisy de la Tess, din categoria Herbal Tea. Continutul lui este un mozaic vesel de flori, fructe si ierburi, o compozitie originala ce umple cana cu arome naturale de musetel, melisa, si aroma dulce a perlor coapte. Acest ceai este perfect pentru serile tarzii cand invat, datorita efectului energizant, in ciuda lipsei de cafeinei.
Al doilea ceai care si-a facut repede loc in lista de cumparaturi a fost clasicul Festive Grape de la Greenfield, tot din categoria Herbal Tea. De acest ceai m-am indragostit acum doi ani, cand l-am incercat pentru prima data de un revelion, de atunci este micul meu colt de rai in zilele cu ploaie. La baza acestui ceai sta un trio de arome, compus din dulceata fina a merelor, aroma maceselor si aciditatea data de hibiscus, toate aceste arome unindu-se cu dulceata strugurilor rosii. Un ceai ce ma relaxeaza si incalzeste in zilele reci.
Daca tot am spus de pofta mea de dulce, am spus ca din cand in cand e bine sa ne si rasfatam un pic, doar un pic. Astfel mi-am permis cumpararea unei ciocolate absolut delicioase, pe care eu niciodata nu o pot manca toata o data. Fry's Turkish Delight de la Cadbury contine un jeleu absolut delicios cu aroma de trandafiri.
Daca tot m-am plimbat, am spus sa intru si pe la librarie un pic, deoarece niciodata nu poti stii ce carti superbe poti gasi la reducere sau te pot imbia sa le iei cu tine acasa. Astfel am gasit aceasta carte, intitulata "Trei intr-un pat" si scrisa de Catherine Alliott, pe care am gasit-o la un pret special de numai 10 RON. Abia astept sa termin cu sesiuea pentru a ma apuca sa o citesc, sa va spun sincer numai cititnd prezentarea ei si am devenit curioasa, mai ales ca am mai avut carti scrise de Catherine Alliott si pot sa va spun ca povestile acestei scriitoare le au pe toate: simt la umorului, veselie, povesti trasnite de dragoste ce iti vor crea imediat dependenta. Pentru prezentarea acesteia am sa-mi permit sa copii direct ce scrie, deoarece abia fiind cumparata nu am cum sa va spun mai multe.

" Trei intr‑un pat (2006) este o poveste impanata cu ironii si situatii delicate de un comic irezistibil despre cum gelozia, schimbarea domiciliului, paranoia si viata la tara (in Anglia) nu prea fac casa buna. Imogen Cameron, pictorita neremarcata, se vede nevoita s‑o ia de la zero, financiar vorbind, intr‑o casuta la o oarecare distanta de Londra sa natala. Nevoita sa locuiasca pe „teritoriul” unei foste iubite a sotului (care‑i tot da tircoale) si stapina peste un cird de animale domestice ce‑i par cel putin amenintatoare, Imogen mai are si un copil de crescut. Daca si, mai ales, cum se descurca ramine sa descoperiti printre hohote de ris in aceasta carte pe care o devorezi dintr‑o rasuflare, ca sa te intorci la ea ori de cite ori te ameninta depresia. Autoarea, copywriter de profesie, stie sa‑si dozeze efectele in asa fel incit sa‑si tina cititorii cu ochii mari de uimire si gura pina la urechi de‑a lungul sirului de intimplari prin care trece eroina."

Ce ziceti, va tenteaza si pe voi aceasta carte? Voi ce achizitii ati mai facut zilele acestea? Ce imi recomandati bun de rontait pentru perioada sesiunii?

1 comment:

  1. Cartile chiclit sunt foarte faine,te relaxeaza si chiar se gasesc la preturi de nimic:) Lectura placuta!:)

    ReplyDelete