Friday, June 7, 2013

Wishlist Iunie



Dragile mele, aceasta este prima mea postare de acest gen. Toate care ma cunoasteti, stiti foarte bine ca sunt o cumparatoare impulsiva, vad ceva ce imi place, asa ca al meu trebuie sa fie acel produs. Insa un ultimul timp incerc sa devin mai cumpatata, mai atenta la cheltuielile pe care le fac. 
Astfel, acest wishlist vine ca un mic ajutor. De fiecare daca cand voi vedea ceva ce imi face cu ochiul, voi trece aici pe lista, iar daca si bugetul imi permite, voi taia repejor acel produs.
Stiti vorba aceea, "daca iti doresti ceva cu adevarat, tot universul va compota intru' atingerea acelui scop." si cine mai stie... poate cineva va vedea aceasta postare si ma va ajuta cu obtinerea dorintelor de pe lista. ;)
Dar... "vorba mult saracia omului"... hai sa va arat ce mi-ar placea:



2. Pe Fashion Queen an vazut o tunica absolut superba, pe care mi-o doresc foarte mult.


3. Paletade farduri Sleek Storm imi face cu ochiul de ceva vreme. <3



4. Demachiantul bifazic de la Balea l-am avut si m-am impacat foarte bine cu el. Din pacate aici in Iasi nu am de unde sa il cumpar, sa vedem cum fac rost de el. 



Voi ce produse aveti trecute in Wishlist-ul vostru pe aceasta luna?  

14 comments:

  1. Am avut pe lista 3 rujuri de la Maybelline care au fost deja achizitionate urmand a-mi cumpara doua lip butteruri de la de Nivea... Unul simplu si cel cu Vanilie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu traiesc cu senzatia ca toate cutiile de lip butter de la Nivea se ascund de mine... :)) si eu vreau sa imi cumpar, cel cu vanilie dar de cand caut, nu le-am vazut in nici un magazin. :|

      Delete
    2. este in auchan. am cumparat eu ssaptamana trecuta

      Delete
    3. Da si eu le caut si imi zice lumea ca se gasesc, dar eu nu stiu cum nu le gasesc niciodata :))

      Delete
    4. Eu am fost acum 2 zile si nu le-am gasit. :)) Andra, lasa ca mergem impreuna si imi iau. :D

      Delete
    5. eu le-am tot vazut de o grama de timp acolo.
      poate nu te uiti unde trebuie :))

      Delete
    6. Cica ar fi langa cremele depilatoare :) lasa Alina ca o sa le gasim si noi o data :))

      Delete
    7. Anca, mergem impreuna si ne luam! Gata nu au cum sa se ascunda de noi atat de tare :)) Daca vom fi 2 se vor speria si imediat sa vezi cum apar! :))

      Delete
  2. gelul cu cafea abia l-am terminat , imi place !

    ReplyDelete
    Replies
    1. of... Abia astept sa il am si eu. Mai ales cum sunt o maniaca dupa cafea, sigur il voi iubi! :D

      Delete
  3. Il vei iubi gelul de dus, eu cand vreau sa ma relaxez il folosesc si miroase asa de bine si mirosul se pastreaza, ca prietenului ii place dupa aceea cum miros :D nu stiu cum am putut atata vreme sa ma uit online la el si sa nu il iau :D acuma am doua :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of, of, of, ma omorati cu zile fetelor. Eu incerc sa fiu responsabila, sa nu cheltui multi banuti, dar cand va aud pe voi... tare ma tenteaza sa dau comanda cat mai repede. :))

      Delete
    2. Da fi responsabila, nu ca mine cand a fost oferta cu 8 geluri de dus la 60 Ron eu le-am luat pe toate nu conteaza ca mai am vreo 6 geluri de dus acasa :))

      Delete
  4. gelul de dus cu cafea e demential..e preferatul meu,

    ReplyDelete