Sunday, March 24, 2013

Review: 2 Produse Avon ce merita cumparate


            Astăzi vă voi prezenta două produse de la Avon în care se merită să investeşti. Acestea sunt Gelul-cremă de curăţare revitalizant cu extract de ginseng şi Masca de față revitalizantă cu extract de ginseng. Ambele produse le-am descoperit campania trecută şi încă după prima utilizare m-am îndrăgostit de ele. 
            Ce spun ei: Noua gamă de îngrijire a tenului cu extract de ginseng chinezesc. Unul dintre cele mai prețioase ingrediente pentru îngrijirea pielii, ginsengul se folosește de mii de ani în medicina tradițională chinezească. Proprietățile revitalizante și energizante sunt ideale pentru orice tip de ten.
Ø  Voi începe cu Gelul-cremă de curăţare revitalizant cu extract de ginseng.
            Cum funcționează: Oferă curățare în profunzime, îndepărtând orice urmă de machiaj, impurități sau sebum. Menține nivelul optim de hidratare al pielii.
             Mod de folosire: Masați delicat pe pielea umedă și clătiți cu apă călduță. Folosiți dimineața și seara.
            Părerea mea: Încă după primele două utilizări se poate observa acţiunea gelului asupra tenului, îndepărtarea excesul de sebum şi o iluminare a tenului. Pentru mine a îndepărtat chiar micile puncte de grăsime de pe pomeţi iar tenul îmi este mult mai curat. Pielea a devenit mai catifelată şi netedă. Şi toate acestea după primele 2 utilizări. Vă recomand din toată inima acest gel de curăţarecu extract de ginseng.
Ø  Masca de față revitalizantă cu extract de ginseng
            Cum funcționează: Înlătură impuritățile și celulele moarte ale tenului, îmbunătățind textura acestuia. Lasă pielea curată, proaspătă și plină de energie.
            Mod de folosire: Aplicați pe pielea curată și uscată. Lăsați să se usuce aproximativ 20 de minute și apoi îndepărtați ușor prin tragere. Folosiți de 1-2 ori pe săptămână.
            Părerea mea: Această mască am folosit-o doar o dată, ce e drept abia am cumpărat-o, dar încă de la prima folosire mi-a lăsat o părere bună. Se întinde uşor, se usucă în aproximativ 20-30 de minute (depinde de grosimea stratului). Fiind deja obişnuită cu astfel de măşti, am trişat un pic la modul de folosire a acesteia. Eu obişnuiesc să o aplic pe tenul uscat, cu un prosopel de hârtie prin tamponare, după o baie de aburi, atunci când porii sunt deschişi iar pielea curată. Astfel, în momentul exfolierii măştii am rămas surprinsă de micii "monstruleţi" captivi în mască.

Voi le-aţi încercat? Şi ce măşti-geluri de curăţare preferate aveţi?

Friday, March 22, 2013

Achiziţiile zilei.



           
            Mă bucură nespus de mult reacţia voastră. Deşi sunt nouă, apreciez şi voi rămâne veşnic îndatorată cititoarelor mele care mă susţin şi chiar mă impulsionează să postez. Întrebările voastre şi cerinţele pentru postarea de noi şi noi modele, de tutoriale DIY, mă fac să zâmbesc şi să mă fac să mă simt apreciată. Dar hai să nu dăm prea mult în sentimentalisme, că apoi partea mea filoloagă va uita de unde a plecat! ^_^

            Astăzi, deşi plouă afară, mi-am permis o scurtă plimbare, aşadar mi-am permis şi două-trei cumpărături. În mica mea plimbare m-am gândit care ar fi cea mai bună metodă de a petrece o după-amiază ploioasă şi rece. Astfel am trecut pe la CTS Corner şi m-am delectat cu aromele superbe din magazin. 

            În final m-am hotărât asupra unui ceai verde cu Cranberry şi Grapefruit pe care îl recomand tuturor. Aroma acestui ceai este dulce acrişoară, şi deşi conţine ceai verde, poate fi băut şi la orele târzii ale nopţii. 

            De asemenea m-ai permis cumpărarea a trei beţişoare noi de fimo, abia aştept să le feliez şi să le aplic pe unghiuţe. Sunt simple, de efect şi se potrivesc perfect cu noile mele oje.

            Încă un alt lucru pe care l-am primit şi vroiam să vi-l împărtăşesc şi vouă, este noul meu accesoriu cu Hello Kitty. Toţi prietenii mei îmi ştiu mica/marea mea obsesie pentru Hello Kitty. Acest pix l-am primit de la scumpa mea prietenă Andra, care de asemenea este posesoarea unui blog absolut Genial. 

            Sper că nu v-am plictisit prea mult cu această postare. Şi de asemenea aştept comentarii cu ceaiul vostru preferat. O zi cât mai plăcută în continuare! ^_^


Monday, March 18, 2013

Nail Arts of 2012



In urma unei iesiri la cafea, cu o scumpa prietena, am realizat ca am o sumedenie de poze cu modele din anul trecut. Modele pe care le-am purtat, le-am facut si le-am iubit. Astfel m-am gandit sa fac un mic colaj. Enjoy!

Ce model va place cel mai multe si pe care l-ati purta?

Sunday, March 17, 2013

Spring Nail Art And Time Challenge




            Deşi sunt răcită, iar de vorbit abia pot vorbi, ieri mi-am permis să mă plimb şi de ce nu, să fac şi mici cumpărături. (doar nu pot sta o zi fără să-mi cumpăr o ojă nouă sau ceva de aplicat) Astfel mi-a atras atenţia o ojă de la Gabrini, nuanţa N14. Şi cum tot vroiam de mult o culoarea mai cuminte şi neutră, am plecat cu ea acasă.






           Şi cum nu puteam rezista tentaţiei de a o încerca, am profitat de o provocare găsită pe internet zilele trecute. Provocarea suna cam aşa: de găsit un design de nail art care poate făcut din maxim 3 paşi şi în mai puţin de 10 minute. Interesant, corect? Astfel am ajuns la acest model!







           Am ales 3 culori, simple, neutre dar care puse împreună se potrivesc perfect.  Din perspectiva mea, sunt 3 paşi pentru alcătuirea acestui model, deoarece nu este obligator, dar recomandat, în a se folosi base coat şi top coat.  Îmi cer scuze pentru modelul tremurat şi micile-marile greşeli, dar limita de timp e limită de timp.






            Ojele pe care l-am folosit sunt:
                        - base coat de la Miss Sporty, Nail expert manicure for damaged nails
                        - Lac de unghii de la Gabrini, Multivitamin nuanţa N14 grey
                        - Lac de unghii de la Gabrini, Multivitamin nuanţa336 black
                        - Lac de unghii de la Miss Sporty, Tip White Liner
                        - Top coat de la Jordana, Yellow Out - 402

Sper să vă placă şi vouă! Ce parere aveţi, am facut faţă provocării?