Thursday, April 11, 2013

Black and silver nail art and Avon Nailware pro+ review



            Dragile mele, cu părere de rău vă anunţ că pentru o perioadă nu voi putea posta nimc în materie de nail art. În urma unui accident cu solutie de detartrant, am rămas cu unghiuţele într-o stare foarte proastă, cât despre cuticule... nici să nu mai vorbim... Astfel că pe perioada tratamentelor de refacere vă voi prezenta doar ultimele achiziţii în materie de oje şi review-uri la produsele folosite de mine. 


            Pentru astăzi voi începe cu prezentarea a 2 oje de la Avon Nailware pro + şi anume: Licorice şi Starry Sky. De mult am această postare pregătită, dar nu mai apuc să o postez. Ca să vă spun sincer, eram atât de entuziasmată de primirea lor încât la numai 5 minute de la primirea coletului deja le şi testam. În general am numai vorbe de laudă pentru ojele de la Avon dar de acestă dată uite că nu a fost să fie cu noroc.
        
   Oja Licorice, e foarte apoasă, abia după 4 straturi a arătat în sfârşit a ojă, cât despre rezistenţă... a doua zi deja era sărită. Ciudat, nu-mi aduc amint în somn să fi lovit cu unghiile de ceva în continuu...
            Cât despe oja Starry Sky, nu am decât cuvinte de laudă. O nuanţă absolut superbă de care m-am îndrăgostit. După numa un strat şi arată impecabil.

            Voi le-aţi încercat? Ce mulţumiri/nemulţumiri aveţi faţă de ojele marca Avon Nailwear pro+?

Wednesday, April 10, 2013

Review: Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume Mascara

            Hey! Astăzi vă voi prezenta un produs fără de care nu aş putea trăi: rimelul. Intotdeauna am crezut şi voi susţine faptul că folosirea unui rimel poate face o diferenţă uriaşă pentru înfăţişarea de zi cu zi.

            Iar rimelul despre care vă voi vorbi astăzi este Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume Mascara. Am să fiu sinceră cu voi, până să primesc acest rimel, nu auzisem niciodată de brand-ul Deborah Milano. Ruşinică, ştiu... Aşa că ar trebui să fiu profund recunoscătoare scumpei mele colege, ce mi l-a dăruit.

            Dar hai să nu o mai lungesc mult şi să încep să vi-l prezint.
·         Ce spun ei: De lungă durată, ultra-volumising (cu aspect de gene false) formula creează un efect dramatic care continua să pară proaspăt aplicat ore în șir. Acesta are o perie supradimensionat, care adaugă volum genelor instant. Imbogatita cu Complexul de carbon negru triple pentru a crea culoare pură, intensă și profundă uimitor, precum si guma naturala arabă pentru a acoperi și proteja genele.
·         Părerea mea:  Încă de la prima utilizare m-am îndrăgostit de el. De ce? Acest rimel este negru și elegant și are un fler distinctiv italian, abalajul cu curbe şi multă atenţie la detalii. Bagheta este imensă - ceea ce contribuie la crearea unui efect de gene false, dar cel mai important aspect... este o peria din păr. Chiar nu-mi plac de loc periile din plastic, deoarece cele mai multe îmi irita întotdeauna ochii iar buclele create arată foarte plastic şi rigide. 

          Peria acestui rimel este conică, uşor ascuţită către vărf, astfel aceasta cuprinde cu uşurinţă genele, de la cele mici, până la cele mari, exterioare, arcuindu-le perfect. Vă imagnaţi că la o perie mare, este imposibil fără a transfera produs peste pleoapă, totuşi dacă rimelul este lăsat să se usuce puşin, poate fi îndepărtat foarte uşor cu un tampon de bumbac uscat. Formula acestui rimel de asemenea crează un negru atât de intens ce scoate în evidenţă frumoseţea oricărui tip de gene, fiele ele mici sau mari.
                        Acest rimel oferă tot ceea ce promite: un aspect dramatic de gene false, un volum de invidiat, rezistenţă pe parcursul zilei şi o culoare de invidiat.



   Ați auzit de Deborah Milano înainte? Ce părere aveţi despre acest rimel?

 

Sa rontaim sanatos: Salata de telina cu mar si morcov



            De ma bine de o săptămână m-am apucat de mâncat mult mai sănătos. Şi pot spune că de atunci am început să mă simt din ce în ce mai bine. Poftele de dulce mi le-am înlocuit cu fructe iar acea senzaţie de foame cu salate bogate şi gustoase.
            Astfel am început să mă simt mult mai uşoară, am dat jos 2 kilograme în o săptămână şi tenul este vizibil mai strălucitor. E uimitor, cum cu puţină încăpăţânare şi un pic de voinţă îţi poţi schimba obiceiurile proaste dezvoltate pe parcursul vieţii. Dacă cu ani în urmă nu aş fi renunţat pentru nimic în lume la hamburger în favoarea unei salate, acum nici nu mai stau pe gânduri. Comic, corect?
            Sunt atât de multe variante, atât de multe posibilităţi de a mânca corect, sănătos şi gustos. Fiind o persoană gurmandă şi foarte, dar foarte, pofticioasă niciodată nu am crezut că voi putea renunţa la anumite mâncăruri şi chiar după un timp acele mâncăruri să mi se pară chiar necomestibile. Mici trucuri prin care nici nu vei simţi lipsa sării din mâncare sau a acelor grăsimi ce ne dăunează atât de mult pot schimba foarte mult atât starea se spirit cât şi sănătatea.
            Astăzi voi prezenta o salată rapidă, extrem de uşor de pregătit, gustoasă şi mai ales săţioasă. Eu sunt genul de persoană care atunci când învaţă, este obligatoriu să aibă ceva de ronţăială. Altfel, parcă nu mă pot concentra. :D Această salată a înlocuit chips-urile şi crănţănelele sărate ce altă dată îmi ţineau companie în nopţile de studiu.

            Pentru a pregăti această salată veţi avea nevoie de 1 măr, 1 morcov, o bucată de ţelină şi o linguriţă de zeamă de lămâie. Morcovul şi ţelina, după ce au fost spălate şi curăţate se dau prin răzătoarea fină, iar mărul prin răzătoarea mare (pentru a-i păstra textura, dacă îl dăm prin răzătoarea mică devine mai mult un piure). Acestea se amestecă iar la sfârşit se adaugă zeamă de lămâie după gust. E simplă, rapidă şi extrem de delicioasă o salată ce conţine multe vitamine, antioxidanţi şi energie pentru orele petrecute învăţând.


Voi aţi încercat această salată? Ce alte obiceiuri sănătoase aveţi pentru poftele de "ronţăială"?