Monday, November 24, 2014

Waterfall Nails





Astăzi vreau să vă prezint o manichiură mai veche pe care am îndrăgit-o foarte mult! Este prima dată când am încercat acest model de manichiură şi mi-a plăcut teribil ce mi-a ieşit! Sigur voi reîncerca acest model, dar de această dată mult mai festiv, în culori potrivite pentru sărbătorile de iarnă.


Friday, November 21, 2014

Tip Top Nail Polishes



Acum ceva vreme am primit la poşta vamală un colet cu oje de la Tip Top Nails, venite tocmai din Africa de Sud. Surpriza cea mai mare a fost când am văzut că am primit 5 oje de la ei! Vă daţi seamă că abia am aşteptat să ajung acasă şi să le fac swatch!

Cea mai mare bucurie în privinţa acestor oje, este faptul că sunt vegane! Da aţi citit bine! Ce înseamnă o ojă vegană? Acestea sunt ojele care nu conţin, toluen, dibutil ftalatul (DBP) şi formaldehidă. Deci, nu dăunează unghiilor noastre!

Monday, November 17, 2014

Nailed it- TAG



Acum foarte, foarte mult timp în urmă, prietena mea Andra, m-a provocat să particip la acest tag, intitulat Nailed it. Deşi cu întârziere m-am gândit să răspund totuşi acestei provocări. Cu ocazia aceasta mi-am organizat mai atent ojele şi am aflat numărul exact al acestora. Săptămână de săptămână am văzut cum familia mea de oje creşte, dar vă spun sincer că pierdusem numărul acestora. Aşa că am profitat de această ocazie şi le-am numărat, numărul m-a surprins placut. Familia mea a ajuns la 128 de oje. Yey! Cine ar fi crezut?
Dar acum hai să încep tag-ul, sunt sigură că sunteţi curioase.




Monday, November 3, 2014

Week in photos (6)



Mă uitam astăzi pe blog şi am obsevat cu stupoare că am neglijat complet postările "Week in photos", ultima a fost postată pe data de 28 aprilie, a trecut mult prea mult timp de atunci.
Aşa că m-am gândit să revin din forţă cu aceste postări. Eu una le ador şi îmi face foarte mare plăcere să le citesc pe alte bloguri, deoarece sunt un mod interactiv de a cunoaşte mai bine persoanele ale căror bloguri le citesc. De asemenea sunt un bun prilej de a mă lăsa să mă cunoaşteţi mai bine pe mine şi de ce nu, de a-mi cunoaşte şi cititoarele. 
Pe lângă multe ore petrecute la facultate, săptămâna aceasta s-a concentrat în cea mai mare parte pe mine şi răsfăţ.

Saturday, November 1, 2014

Summer Butterflies



Hello my darlings!

În seara aceasta vreau să vă prezint o manichiură simplă şi jucăuşă ce ne duce cu gândul la zilele calde de vară. 

Deşi sărbătorile de iarnă se aproprie cu paşi repezi, nu trebuie să uităm de căldura soarelui ce încă ni se mai arată de printre nori, aşa că am profitat de această zi însorită pentru a mă juca cu plăcuţa mea preferată de la Moyou Nails.