Sunday, February 26, 2017

Saturday's Theme - Colours you love



Hello darlings,

Tema saptamanii pentru colaborarea de pe grupul The Polish Addict este Colors you love.

Persoanele care ma cunosc stiu ca sunt innebunita dupa culorile MOV si PORTOCALIU, insa pentru aceasta tema va voi prezenta o alta couloare de oja de care sunt innebunita.

Oja Miss Sporty, Crush on you, nuanta 062 o am de mult in colectia mea si cred ca este oja texturata pe care am folosit-o de cele mai multe ori.

Imi place faptul ca desi in sticla apare foarte sclipitoare si pretentioasa, o data aplicata pe unghii devine mata, iar glitter-ul isi pierde din intensitate. Sunt pur si simplu indragostita de acest negru prafuit cu glitter argintiu.

Saturday, February 18, 2017

Saturday's Theme - Flowers you Love




Hello darlings,

Pentru astazi v-am pregatit o noua postare din colaborarea realizata impreuna cu fetele din grupul The Polish Addicts.

Tema de astazi este "Flowers you Love" am incercat sa caut un model cu Frezii, deoarece sunt florile mele preferate, insa nu am gasit. Iar de desenat... dupa 3 incercari esuate cu succes am apelat la una din placutele mele prefetate pentru a realiza un model inflorat.

Vremea afara incepe sa se imbuneze si soarele sa ne incalzeasca mai des asa ca am ales sa aduc un stop de mai multa culoare pe unghiute care sa ma inveseleasca cand le privesc.

Monday, February 13, 2017

Anti Valentine's



Hello darlings,

Februarie este luna indragostitilor si a iubirii in general asa ca m-am gandit sa va pregatesc o serie de manichiuri indragostite care sa va inspire in aceasta perioada.

Pentru astazi v-am pregatit o manichiura cu inimioare, insa am ales sa folosesc culori diferite fata de cele clasice.

Am putea chiar spune ca este o manichiura Anti Valentine's datorita culorilor si a inimioarelor "sfasiate".

Am ales sa va prezint 2 oje noi din colectia mea pentru acest model.

Asa cum stiti, sunt innebunita dupa ojele texturate, astfel nu am putut rezista tentatiei de a mai adauga inca o oja la colectie.

Saturday, February 11, 2017

Saturday’s Theme - Valentine’s




Hello darlings,

Valentine's Day se aproprie cu pasi repezi, asa ca impreuna cu fetele din The Polish Addict am decis sa va pregatim manichiuri indragostite care sa va inspire.

Nu pot spune ca sunt fana a sarbatorii de Valentine's Day, insa nu pot rata o ocazie de stare de sarbatoare si veselie.

Alegand oja perfecta pentru aceasta manichiura am realizat ca in ultima perioada am facut obsesie pentru culorile pastel, iar aceasta obsesie s-a simtit in momentul in care nu ma puteam hotara care nuanta de lila sa folosesc din cele 6 sticlute aproape identice.

Hmm... cred ca ar fi cazul sa scot nuanta lila de pe lista de cumparaturi...

Tuesday, February 7, 2017

Catrice - Berry Potter & Pumbledor




Hello darlings,

Astazi vreau sa va prezint oja Catrice - 46 Berry Potter & Pumbledor, o oja ce detine un loc special atat in colectia mea, cat si in sufletul meu.

Nu multe dintre voi stiu, dar sunt o mega fana Harry Potter si o Hufflepuff for life! Yep, Hufflepuff, you heard that right! Si partea ce mai buna e ca una din prietenele mele cele mai bune e Slytherin. Nu cred ca stiti, dar Hufflepuffand Slytherin will take over the world! Trust me on that! Dar hai sa nu o mai lungesc mult cu mandria mea de Hufflepuff si sa va prezint oja.

Sunday, February 5, 2017

Saturday's Theme - Hearts



Hello darling,

Pentru astazi v-am pregatit o postare noua, foarte draga mie. Este vorba despre o noua manichiura realizata pentru colaborarea de pe grupul The Polish Addict. Nu puteam sa nu revin in forta fara postarile pentru aceasta colaborare. Desi, ca intotdeauna (se pare ca mi-am facut un obicei prost) cu o zi intarziere.

Incepem prin a va prezenta temele lunii Februarie, mai exact: Hearts, Valentine's, Flowers you love si Colours you love, teme perfecte pentru luna iubirii.

Asadar, pentru tema de saptamana aceasta, Hearts, am pregatit o manichiura care sa reflecte una din marile mele iubiri, si anume universul Sailor Moon. De cand a ajuns la mine placuta BP-49 de pe site-ul Born Pretty Store, abia asteptam un motiv sa o folosesc.