Tuesday, June 16, 2015

Nail Art Marathon- 4.Glitter Placement



Kallos 28 - Glitter Placement
Hello gagici,

Astăzi fac o mică pauză de la lucrul la disertaţie şi vreau să vă prezint o noua manichiură din colaborarea Nail Art Marathon 2015. Tema manichiurii de astăzi este Glitter Placement şi este propusă de către Vanya.

Întotdeauna am admirat manichiurile realizate cu glitter placement, însă vă spun sincer, sunt o mare durere de cap. Am reuşit în final să creez o manichiură, însă nu sunt cea mai mulţumită de rezultat. Am încercat 4 variante diferite de glitter placement. Sunt curioasă care vă place vouă cel mai mult.

Tuesday, June 9, 2015

Urban Decay Naked Nail Set - Swatches & Review



Swatch Naked by Urban Decay

Hello gagici,

Acum foarte multă vreme v-am arătat că am primit cadou Naked Nail Set de la Urban Decay, de la prieteni pe care îi iubesc şi care mă cunosc cel mai bine.

Dacă v-am prezentat deja o manichiură unde am folosit oja Naked, astăzi a venit momentul să vă prezint întregul set.

Naked Nail Set, de la Urban Decay a fost lansat în colecţia din primăvara a anului 2013 şi conţine 6 mini oje a 5ml. Acestea se numesc: Naked, Sidecar, Toasted, Smog, Hustle, Creep.

Saturday, June 6, 2015

Nail Art Marathon - 3.Neon Nails




O nouă sâmbătă, o nouă postare la colaborarea Nail Art Marathon 2015!

Tema acestei săptămâni este propusă de către Vanyna şi este Neon Nails. Acum ceva vreme am văzut o manichiură interesantă pe pinterest şi mi-a rămas gândul la ea. Din păcate nu am reuşit să regăsesc poza pentru a vă arăta originalul.

 Având o vagă idee în minte cum arăta manichiura, mi-am ales culorile şi am început să mă joc. Şi sincer m-am amuzat teribil realizând această manichiură.

Friday, June 5, 2015

K-pop Inspired Nails: BIG BANG - 뱅뱅뱅(Bang Bang Bang)



K-pop Inspired Nails: BIG BANG - 뱅뱅뱅(Bang Bang Bang)

Hello darlings,


Acum ceva vreme când am avut colaborarea Nail Team Challenge v-am prezentat o manichiura k-pop inspired care am văzut că va plăcut. Astfel m-am gândit poate v-ar plăcea să vedeţi săptămânal la mine pe blog o astfel de manichiură.

Dacă data trecută v-am prezentat o manichiură inspirată de videoclipul băieţilor de la TVXQ - Suri Suri / Spellbound de această dată revin cu o manichiură inspirată de videoclipul băieţilor de la BIG BANG - 뱅뱅(Bang Bang Bang).

Wednesday, June 3, 2015

Nail Art Marathon 2015 - 1.Favorite nail polish/2.Galaxy Nails



Hello Gagici,
Long time, no see!  (^_^)

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris pe blog, ruşinică mine, însă am o scuză foarte bună. După cum bine ştiţi, la începutul lunii Mai am fost plecată la Bucureşti unde m-am întâlnit cu scumpele Andreea şi Oana şi am petrecut timp alături de Răzvan. Ghinionul a făcut ca pe drumul de întoarcere să mă îmbolnăvesc... Astfel proaspăt întoarsă am ajuns la urgenţe ca de acolo să încep o adevărată aventură.
După aproape 3 săptămâni de tratament cu antibiotice puternice şi o "cură" strictă de analgezice pot spune că în sfârşit am revenit la normal. Nu mai am dureri, pot vorbi normal şi acum nu mai sunt ameţită de la analgezice. Sincer gagici, nu vă doresc să treceţi niciodată prin ce am trecut eu săptămânile acestea.

Dar să revenim la ceva mai vesel. Fiindcă am lipsit ceva vreme de pe blog, astăzi vreau să revin în forţă cu 2 manichiuri pentru noua colaborare de pe grupul The Polish Addict. Yohuuuu!!! Această nouă colaborare se numeşte Nail Art Marathon 2015 şi va dura până la sfârşitul anului 2012. Fiecare bloggeriţă participantă a propus o tehnică şi o temă pe care le vom respecta.