Friday, June 5, 2015

K-pop Inspired Nails: BIG BANG - 뱅뱅뱅(Bang Bang Bang)K-pop Inspired Nails: BIG BANG - 뱅뱅뱅(Bang Bang Bang)

Hello darlings,


Acum ceva vreme când am avut colaborarea Nail Team Challenge v-am prezentat o manichiura k-pop inspired care am văzut că va plăcut. Astfel m-am gândit poate v-ar plăcea să vedeţi săptămânal la mine pe blog o astfel de manichiură.

Dacă data trecută v-am prezentat o manichiură inspirată de videoclipul băieţilor de la TVXQ - Suri Suri / Spellbound de această dată revin cu o manichiură inspirată de videoclipul băieţilor de la BIG BANG - 뱅뱅(Bang Bang Bang).

 

 

Pentru această manichiură am ales să folosesc ca bază pentru unghia degetul mijlociu şi inelar oja neagră de la Avon iar pentru unghia degetului mic si arătător o ojă roşie de la Kallos, nuanţa 166.

 


K-pop Inspired Nails: BIG BANG - 뱅뱅뱅(Bang Bang Bang)

 

În manichiura de astăzi m-am folosit doar de cele 2 culori pentru a realiza modelul, încercând să redau cât mai bine detalii de pe îmbrăcămintea lor, precum ţintele de pe geci şi aplicaţiile roşii.

 


K-pop Inspired Nails: BIG BANG - 뱅뱅뱅(Bang Bang Bang)
 

După cum v-am mai spus de când mi-am achiziţionat pensule pentru modele mă tot joc cu ele, iar pentru această manichiură am ales să scriu cuvântul "Bang" pe inelar.

 

K-pop Inspired Nails: BIG BANG - 뱅뱅뱅(Bang Bang Bang)

 

Mă bucur când cineva îmi admiră unghiuţele şi cel mai mult iubesc faptul că pot exprima prin ele lucrurile pe care le iubesc. De aceea am fost foarte bucuroasă când prietenii mei au recunoscut, imediat ce mi-au văzut unghiuţele, sursa inspiraţiei mele.

K-pop Inspired Nails: BIG BANG - 뱅뱅뱅(Bang Bang Bang)

  


Ce părere aveţi? Vă place manichiura mea? Dacă doriţi să vedeţi şi alte modele inspirate de k-pop la mine pe blog, vă aştept comentariile şi de asemenea propuneri cu melodii.


 

3 comments:

  1. Super inspiratie si super unghiute <3

    ReplyDelete
  2. Ce fain arata! Asta e combinatia mea preferata de culori :D

    ReplyDelete
  3. cat de frumoasa e! unghia degetului aratator e preferata mea! arata genial1

    ReplyDelete