Tuesday, March 24, 2015

Review oje Makeup TradingHello dragile mele, voi cum vă petreceţi această zi frumoasă?
Eu mă pregătesc să ies până la poşta vamală să mă întâlnesc cu Andra şi apoi la cursul de coreeană, dar până atunci vreau să vă prezint o manichiură mai veche.

Pot spune că această postare vine ca o completare la review-ul despre trusa completă de machiaj de la Makeup Trading pe care am cumpărat-o de pe Aoro.ro.

Încă de atunci v-am povestit că această trusă conţine şi 4 oje mini în culori interesante, ei bine am reuşit să folosesc 3 din aceste oje şi sincer vă spun că am rămas impresionată.

Saturday, March 21, 2015

Nail Team Challenge-11. Water decalsO nouă sâmbătă, o nouă colaborare cu prietenele mele de pe grupul The Polish Addict. Tema acestei săptămâni din colaborarea Nail Team Challenge, vine din partea colegei noastre Deyutza şi este Water Decals. 

Trebuie să recunosc că la încept am fost reticentă, nu credeam că îmi va plăcea vreodată să folosesc water decals, însă în timp m-am întrăgostit de ele. Mai ales după ce Andra m-a învăţat cum să le folosesc şi mi-a şi dăruit multe dintre ele. Încet, încet am prins gustul lor şi trebuie să recunosc am început să cumpăr din ce în ce mai multe.