Monday, November 25, 2013

NOTD: Black and Glitter

După cum vă spuneam şi în postarea Week in Photos, nu am putut rezista tentaţiei de a folosi cât mai repede oja de la Nails Inc primită de la scumpa mea prietenă Andra


Aşa că, repejor, repejor m-am pus pe treabă. Pentru acest NOTD am folosit Kate Spade de la Nails Inc, nuanţa New York Noir şi un glitter de la AllSun, nuanţa 71. Să vă spun sincer, l-am cumpărat de mai bine de 2 luni dar încă nu apucasem să îl testez. 


 Şi unghiuţele mele sclipicioase:





 Sper să vă placă şi vouă această manichiură, eu una nu mă mai satur de uitat la ea.



Sunday, November 24, 2013

Week in photos (2)

Hello, dragile mele! Săptămâna aceasta... Pentru mine a fost obositoare, plină de evenimente, cu programul foarte încărcat; şi sincer vă spun mă bucur că a trecut. Dar, lăsând la o parte evenimentele negative şi sentimentele rele, au fost şi moment frumoase abia aşteptate şi savurate din plin.


Săptămâna a început cu mare dorinţă de a găti, mai ales că bunica mea s-a întors din piaţă cu o conopidă, mare, mare şi frumosă. Aşa că am profitat de ocazie şi am scos de la naftalită reţeta mea de Conopidă Gratinată. În curând vă voi împărtăşi şi voua acestă reţetă simplă şi rapidă.

 Scumpa mea Andra, deţinătoarea blog-ului Andra Kat, s-a întors din Anglia şi mi-a adus o grămadă de bunătăţi. Revista Glamour cu oja de la Nails inc şi dulciuri cu specific de Halloween. Dar nu asta e important, ci faptul că am respectat tradiţia de a ne bucura de un 3în1 bun, acompaniat de bârfe. :)

 Spre bucuria mea, am găsit la Carrefour rodii la 2 lei bucata. Aşa că nu am putut reyista tentaţiei de a nu cumpăra. Mai ales că se numără printre fructele mele preferate, plus că aveam nevoie de vitamine în organism după zilele haotice din săptămâna aceasta.

 În toată camera am împrăştiate mărgeluţe, mai ales după noul proiect de care m-am apucat. :D Sunt curioasă ce va ieşi la final... Şi dacă voi adăuga şi pe Venus Chic Handmade modelul, sau îl voi ţine doar pentru mine... Hi, hi...

 Nu am putu rezista tentaţiei, era prea mare aşa că repede, repede am şi testat oja primită de la Andra, căreia i-am adăugat un glitter pe care l-am cumpărat de ceva vreme dar nu apucasem să îl folosesc. O ador, iar de ce o ador, în curând vă voi spune. :D

 Sâmbătă am mai avut o mică surpriză când o mătuşă mi-a adus o ojă de la Farmec. Iar ceea ce m-a încântat cel mai tare este faptul că această nuanţă îmi lipsea din colecţie, aşa că a fost mai mult decât binevenită...

 DIY, DIY, peste tot. ^_^ Se apropie crăciunul, aşa că m-am apucat deja de pregătirea cadourilor. Mai ales că am şi nişte "Sfinte" Andrele... Vreau ca toate cadourile de anul acesta să aducă zâmbetul pe buze tuturor celor care le primesc. Ce ziceţi, v-ar interesa asemenea felicitări handmade?

Şi nu în ultimul rând, relaxarea cu prietenii. Am băut un fresh absolut demenţial de mango cu piersici. Abia aştept să îl încerc din nou. 

Voi ce aţi făcut săptămâna aceasta? V-a cuprins şi pe voi spiritul sărbătorilor ce se aproprie? Sper că aţi avut parte de o săptămână frumoasă şi astept comentariile, părerile, sugestiile voastre cu mult drag.
Vă pup şi vă urez pentru săptămâna ce urmează, mult spor şi numai bine!

Tuesday, November 19, 2013

10 Day You Challenge: 7 Wants



 
 
Greu, dar sigur, continui "10 Day You Challenge". Aşa că astăzi vă voi prezenta 7 wants.
Hmm, ce poate fi mai uşor decât atât? Toţi avem dorinţe şi toţi încercâm să le îndeplinim, aşadar acestea sunt cele 7 dorinţe mari ale mele.

1. Să ajung în Korea/Japonia - Este dorinţa mea cea mai mare! ^_^ Sunt fascinată de civilizaţia asiatică, mai ales de cea coreeană şi cea japoneză. Am învăţat japoneză, am început să înţeleg şi coreeană încet, încet, iar lista de seriale coreene şi animeuri începe să devină din ce în ce mai mare... 

2. SKYDIVE!!! - Îmi doresc să sar cu paraşuta, să simt vântul şi libertatea. Da, stiu, sunt nebună. :D

3. Să învăţ secretele machiajului - Toţi prietenii mei ştiu foarte bine că eu rar mă machiez. Fond de ten nici nu mai spun, dacă aş şti cum să îl aplic... mai bine nici nu mai mai chinui.

4. Să mă mut la căsuţa mea - Încet, încet acest vis se aproprie. Pentru moment m-am mutat la bunici unde am camera mea, în altă anexa a casei şi cu intrare separată.

5. Să reuşesc să învăţ să dansez - Îmi doresc să fac cursuri de dans, să învăţ să mă exprim în ritmuri senzuale şi fermecătoare.

6. Să dezvolt acest blog - Îmi dorect ca prin acest blog să dăruiesc un strop de fericire şi culoare în viaţa celor care îmi citesc blog-ul.

7. Să învăţ să confecţionez bijuterii din ce în ce mai frumoase şi unicat - Să surprind lumea din jurul mei şi să îi fac să se simtă speciali şi siguri pe ei purtând aceste bijuterii. (pentru cei care nu ştiu, aceasta este pagina mea de fb: Venus Chic Handmade)



Voi ce dorinţe aveţi? Care sunt acele 7 dorinţe care vă macină cel mai tare?

Monday, November 18, 2013

Week in photos (1)



Multe persoane mi-au spus că vor să mă cunoască mai bine, să afle cum îmi petrec timpul şi ce interese am. Să descopere ce lucruri avem în comun şi să avem posibilitatea de a ne apropria mai mult. Aşadar, mi-a venit ideea de a folosi şi eu postările "Week in Photos" pentru a putea împărtăşi cu voi mici secrete ce mă definesc.



1. Săptămâna aceasta a început superb încă de luni, când în grădină am găsit înfloriţi o sumedenie de Toporaşi. Da, aţi citit bine, datorită vremii încă plăcute, la mine în grădina au înflorit topiraşii. 


2. M-am îndrăgostit de Cafe Machiato instant de la Mokate. De când l-am descoperit măcar o dată pe săptămână mă delectez cu unul. :D În curând vă voi spune mai multe despre ea.


3. Deşi programul a fost încărcat în puţinele zile de master, am profitat de pauze la maxim relaxându-ne cu Minions.


4. Am avut poftă de ramen, aşa că am tras o fugă la magazin pentru ingredientul principal... Din păcate în Iaşi nu există un magazin specializat în produse asiatice, sau cel putin nu l-am găsit eu încă, însă aceste supe sunt preferatele mele.


5. Un adevărat spectacol şi obstacol în acelaşi timp. Ţeava principală de alimentare cu apă caldă a fost spartă, iar garajele au fost perfecte pentru a crea această cascadă aburindă.


6. Miercuri mi-a fost poftă de ceva dulce aşa că am făcut brioşe cu ciocolată şi alune. Au ieşit super bune, deşi a fost prima dată când am încercat această reţetă. Plus e atât de simplă, iar ingredientele sunt puţine.



7. Mai de mult, v-am spus într-o postare cât de mult îmi place ceaiul de fructe de pădure de la Belin. De data aceasta m-am gândit să încerc ceva nou. Sunt tare curioasă cât de mult îmi va plăcea cel de piersici si mango.

Voi ce aţi făcut săptămâna ce tocmai a trecut? Sper că aţi avut parte de o săptămână frumoasă şi astept comentariile, părerile, sugestiile voastre cu mult drag.
Vă pup şi vă urez pentru săptămâna ce urmează, mult spor şi numai bine!

Saturday, November 16, 2013

Wordless Saturday (1)

Pentru ca mi-a plăcut foarte mult ideea de "Miercurea fără cuvinte", DAR eu sunt mai cu moţ...
Vă prezint Wordless Saturday. 
Please enjoy.








Asa NU! Ce nail art sa NU postezi pe net.



Continuând postarea cu modele şi manichiuri care nu ar trebui postate pe internet, mai ales pe bloguri cunoscute ce ar putea influenţa lumea că aşa DA, voi posta în continuare poze care nu sunt recomandate celor slabi de inimă.:)

În această postare voi lăsa pozele să vă vorbească.  

  
Această serie de postări nu vine în criticarea şi batjocorirea persoanelor ce au postat aceste poze, ci vine ca un semnal de alarmă şi atenţionarea persoanelor, doritoare de a crea un blog de nail art, ce să nu posteze.

Aceste imagini nu sunt ale mele şi nu îmi asum nici un drept de autor asupra lor. Imaginile au fost găsite cu ajutorul motorului de căutare Google.