Tuesday, January 26, 2016

Stamping with Essence - Wanna Say Hello

Hello darlings,

Am început să fac obsesie pentru tehnica stamping şi mă încăpăţânez cu ea până voi deveni expertă. Pentru astăzi am ales o plăcuţă de la Lady Queen şi ojele Essence Color & Go - 124 Wanna Say Hello şi Maybelline Colorama - 301.

Sunday, January 24, 2016

Flakies on my nails



Hello darlings,

Astăzi vreau să vă prezint o manichiură simplă şi de efect pentru momentele când suntem pe fugă.

Ni se întâmplă tuturor să nu avem timpul necesar sau ustensilele să realizăm manichiuri complicate. 
Dar asta nu înseamnă că nu putem să realizăm repede ceva de efect. Cea mai simplă soluţie, şi cea mai rapidă, este să alegem o culoare de bază peste care să aplicăm o ojă cu efecte, aici mă refer la glitter, top-coat matifiant, top-coat texturat, etc.

Toate avem în arsenal măcar o ojă normală şi un glitter. Corect?

Sunday, January 17, 2016

Colectia mea de oje (1)



Hello darlings,

Pentru prima postare pe anul 2016, m-am gândit să vă prezint colecţia mea de oje. Ce ziceţi? Sunteţi curioase?

Îmi aduc aminte, acum aproape 2 ani şi jumătate când mi-am luat inima în dinţi şi am creat acest blog aveam doar 21 de oje şi nici nu visam că voi ajunge să le înmulţesc şi să ajung la 183 de oje. Aceste numere incluzând şi base coat şi top coat.


Şi DA.... NU m-am potolit şi NU mă voi potoli niciodată. Voi mai adăuga multe, multe oje în colecţie, care de care mai ciudate şi mai interesante şi le voi folosi în cele mai originale metode posibile.


Deoarece sunt... câteva... oje de prezentat, vi le voi prezenta în două postări. Pentru o mai uşoară prezentare a acestora, le-am împărţit pe brand-uri. Iar dacă sunteţi curioase cum arată, click pe numele nuanţei şi vă arăt manichiurile realizate cu ele.