Thursday, April 21, 2016

Inspired by...



Hello darlings,

Astazi iar v-am pregatit o manichiura simpla si de efect pentru unghiute scurte.

Dupa cum va spuneam si in articolul anterior, nu trebuie sa ai unghii lungi pentru a avea modele chic si de efect.

Pentru manichiura de astazi am ales oja de la Miss Sporty Crush on You, nuanta 062. O oja texturata de care am abuzat mult, chiar foarte mult, neagra cu sclipiri argintiu. La pima vedere in sticla poate parea impunatoare, insa o data aplicata pe unghiute devine usor mata, singurele sclipiri fiind redate de particulele argintii.

Sunday, April 17, 2016

April’s Nails Challenge - Flower Power



Hello darlings,

Un nou weekend, o noua postarea pentru colaborarea April’s Nails Challenge, de aceasta data tema este Flower Power.

Stiu, iar am disparut pentru o perioada, insa nu pentru mult timp. Desi unghiutele mele sunt in perioada de regenerare, sunt mici si friabile, promit sa va tin la curent cu evolutia lor si de ce nu sa va prezint cateva manichiuri pentru unghiute scurte si multe review-uri la produsele pe care le-am folosit in ultima vreme.

Asadar pentru astazi v-am pregatit o manichiura simpla, perfecta pentru fetele cu unghiute mici.

Monday, April 11, 2016

Week in Photos (11)



Hello darlings,

A new week is here! Asa ca m-am gandit sa reinvii sectiunea Week in Photos.

Vreau sa impartasesc cu voi franturi din viata mea de zi cu zi asa cum si voi mereu sunteti alaturi de mine si imi impartasiti franturi din voi.

Prima saptamana de aprilie a trecut atat de repede incat nici nu am simtit cand s-a terminat. Insa a fost plina de surpize si cumparaturi dar si de oboseala acumulata de la servici dupa turele tarzii.

Sunday, April 10, 2016

April’s Nails Challenge - Match your outfit Nails

Hello darlings,

V-a fost dor de mine?
Astazi m-am intors cu o postare noua pregatita pentru tema April’s Nails Challenge - Match your outfit Nails, o colaborare impreuna cu fetele mele dragi de pe The Polish Addict.

Nici nu va imaginati ce dor imi era sa pregatesc o manichiura special pentru tema de aceasta saptamana. Multe din voi poate nu stiu, dar sunt absolut indragostita de Dream Catchers, asa ca nu puteam sa ratez colaborarea din aceasta saptamana.

Pentru manichiura de astazi, m-am inspirat din mai multe accesorii, am ales 2 tricouri si carcasa telefonului meu. Si inca mai pot adauga la aceasta lista o pereche de cercei, medalioane si bratari.