Thursday, July 14, 2016

Preferatele lunii Iunie



Hello darlings,

Pentru astazi m-am gandit sa va prezint preferatele lunii iunie, produsele pe care le-am folosit aproape zilnic si pe care pur si simplu le-am iubit.

De cand a venit caldura, nu folosesc foarte multe produse de machiaj, insa rimelul nu lipseste niciodata. Nu exista zi care sa treaca fara rimelul meu de incredere Get Big! Lashes de la Essence pe care pur si simplu il iubesc. Aceasta mascara este perfecta pentru mine, imi arcuieste genele si le da aspect de grosime, de asemenea este waterproof, nu curge cand transpir de la caldura si nici nu se intinde cand am prostul obicei de a ma freca la ochi cu mana. 

Thursday, July 7, 2016

Essence Shake me! I'm Pretty



Hello darlings,

Pentru astazi v-am pregatit din nou o manichiura simpla si de efect, unde m-am lasat inspirata de albastrul cerului de vara.

Am ales ca baza un albastru superb de la Bell Glam Wear, nuanta 431, pe care l-am aplicat in 2 straturi subtiti pentru o acoperire opaca. Imi place teribil de mult textura cremoasa si pigmentata a ojei, iar pensula este una maxi ce ajuta pentru o aplicare perfecta si rapida.

Nu am vrut sa pastrez manichiura simpla, asa ca am ales 2 glitter-uri pentru a o "condimenta" un pic. Pentru unghia de la inelar am ales un glitter argintiu, cu baza jelly albastra, de la H&M care se numeste Snowy Night.