Saturday, October 26, 2013

Asa NU! Ce nail art sa NU postezi pe net.

Continuând postarea cu modele şi manichiuri care nu ar trebui postate pe internet, mai ales pe bloguri cunoscute ce ar putea influenţa lumea că aşa DA, voi posta în continuare poze care nu sunt recomandate celor slabi de inimă.:)

În această postare voi lăsa pozele să vă vorbească.  



Această serie de postări nu vine în criticarea şi batjocorirea persoanelor ce au postat aceste poze, ci vine ca un semnal de alarmă şi atenţionarea persoanelor, doritoare de a crea un blog de nail art, ce să nu posteze şi cum să îmbunătăţească calitatea manichiurilor realizate.

Aceste imagini nu sunt ale mele şi nu îmi asum nici un drept de autor asupra lor. Imaginile au fost găsite cu ajutorul motorului de căutare Google.

Wednesday, October 23, 2013

Textured Blue


De mult vreau să vă arăt această manichiură, am pozele pregătite de aproape 2 luni, dar cum nu prea am avut acces la internet... au adunat praf în laptop. 

 Vreau să îi mulţumesc prietenei mele Andra, care a fost o scumpă şi mi le-a împrumutat pentru a face această manichiură şi petru a putea testa şi eu în sfârşit ojele texturate. Care din păcate nu şi-au găsit încă drum în colecţia mea de oje.
Nu ştiu despre voi, dar după această experienţă eu m-am îndrăgostit de ojele texturate şi abia aştept să pun şi eu mâna pe ele. :) 

Ce părere aveţi, aţi purta această ojă texturată? Şi care este impresia voastră despre gama ojelor texturate?

10 Days YOU Challenge: 8 Fears


Ce mult timp a trecut de când am mai scris pe blog... Of nici acest tag nu am reuşit să îl mai termin, dar cum mie nu îmi place să las ceea ce încep neterminat, voi continua tag-ul singurică şi sper că vă va plăcea ce văspun. :) Micile secrete, plăceri, iubiri... ce mă definesc. :)

8 Fears... asta chiar e greu... Nu am chiar 8... 
Dar voi încerca sp mă gândesc bine, bine... 

 8. NOT living life to the fullest - Uneori mă întreb dacă tot ceea ce fac e bine şi dacă totuşi nu am spus "nu" la ceva ce ar fi trebuit să spun "da".

7. Frica de eşec - Fiind foarte exigentă cu mine îmi este frică şă nu greşesc din propria prostie. Sau dacă fac o prostie să nu insist în ea.

 6. Frica de înec - Când eram mică ştiam să înot, însă din cauza unui val foarte puternit era să mă înec. De atunci când simt apa în dreptul nasului şi ştiu că nu am control asupra corpului mă panichez. ÎNSĂ chiar dacă acum nu mai am curaj/nu ştiu să înot, intru în apă fără nici o problemă, doar că până unde apa e destul de adâncă să ştiu eu că nu păţesc nimic. (cam până la gât de adâncă). :)

5. Îmi este frică de ACE - Am avut experienţe oribile şi de aceea am căpătat această frică... Dacă trebuie să fac o injecţie sau să mi se ia sânge mă albesc toată la faţă, tremur şi aproape leşin.

 4. Îmi este frică de părerea celor din jurul meu despre mine - de aceea sunt foarte exigentă în tot ceea ce fac, foarte tipicară şi am o părere destul de proastă despre mine. Niciodată nimic nu este destul de bun.

3. Scârba faţă de gândaci - URASC gândacii şi aproape ca pot spune ca îmi este frică de ei... Când văd un gândac mă feresc de el şi pun pe cineva să îl omoare. Dacă nu e nimeni pe lângă mine... Mă chinui şi până la urmă îl omor singurică.

2. Nesiguranţa/neputinţa de a avea control asupra corpului meu - Sentaţiile când nu am echilibru (fiind urcată pe un scaun sau o scară) mă sperie. La fel şi momentele când nu îmi pot mişca o mână sau picior care a amorţit şi nu le simt de loc. Aceste mici momente mă sperie de moarte.

1. Frica de a rămâne singură şi fără prieteni - Aceasta este cea mai mare frică a mea, deoarece de mult prea multe ori, încrederea mea a fost trădată/înşelată de presupuşi prieteni. Şi mult prea mulţi oameni importanţi pentru mine au plecat din viaţa mea când nici nu mă aşteptam...



  Nu uitati sa treceti si pe la fete:
2. In mintea lui Alice - http://mintealuialice.blogspot.ro/