Wednesday, October 23, 2013

10 Days YOU Challenge: 8 Fears


Ce mult timp a trecut de când am mai scris pe blog... Of nici acest tag nu am reuşit să îl mai termin, dar cum mie nu îmi place să las ceea ce încep neterminat, voi continua tag-ul singurică şi sper că vă va plăcea ce văspun. :) Micile secrete, plăceri, iubiri... ce mă definesc. :)

8 Fears... asta chiar e greu... Nu am chiar 8... 
Dar voi încerca sp mă gândesc bine, bine... 

 8. NOT living life to the fullest - Uneori mă întreb dacă tot ceea ce fac e bine şi dacă totuşi nu am spus "nu" la ceva ce ar fi trebuit să spun "da".

7. Frica de eşec - Fiind foarte exigentă cu mine îmi este frică şă nu greşesc din propria prostie. Sau dacă fac o prostie să nu insist în ea.

 6. Frica de înec - Când eram mică ştiam să înot, însă din cauza unui val foarte puternit era să mă înec. De atunci când simt apa în dreptul nasului şi ştiu că nu am control asupra corpului mă panichez. ÎNSĂ chiar dacă acum nu mai am curaj/nu ştiu să înot, intru în apă fără nici o problemă, doar că până unde apa e destul de adâncă să ştiu eu că nu păţesc nimic. (cam până la gât de adâncă). :)

5. Îmi este frică de ACE - Am avut experienţe oribile şi de aceea am căpătat această frică... Dacă trebuie să fac o injecţie sau să mi se ia sânge mă albesc toată la faţă, tremur şi aproape leşin.

 4. Îmi este frică de părerea celor din jurul meu despre mine - de aceea sunt foarte exigentă în tot ceea ce fac, foarte tipicară şi am o părere destul de proastă despre mine. Niciodată nimic nu este destul de bun.

3. Scârba faţă de gândaci - URASC gândacii şi aproape ca pot spune ca îmi este frică de ei... Când văd un gândac mă feresc de el şi pun pe cineva să îl omoare. Dacă nu e nimeni pe lângă mine... Mă chinui şi până la urmă îl omor singurică.

2. Nesiguranţa/neputinţa de a avea control asupra corpului meu - Sentaţiile când nu am echilibru (fiind urcată pe un scaun sau o scară) mă sperie. La fel şi momentele când nu îmi pot mişca o mână sau picior care a amorţit şi nu le simt de loc. Aceste mici momente mă sperie de moarte.

1. Frica de a rămâne singură şi fără prieteni - Aceasta este cea mai mare frică a mea, deoarece de mult prea multe ori, încrederea mea a fost trădată/înşelată de presupuşi prieteni. Şi mult prea mulţi oameni importanţi pentru mine au plecat din viaţa mea când nici nu mă aşteptam...  Nu uitati sa treceti si pe la fete:
2. In mintea lui Alice - http://mintealuialice.blogspot.ro/

1 comment:

  1. Ma bucur ca ai ales sa continui tag-ul , asa o sa te descoperim si pe tine pana la capat .
    Eu una zi c sa nu iti ami pese de ce cred ceilati , nu e viat alor e a ta , si nu o traiesti pentru ei o traiesti pentru tine , deci tu sa te simti bine si o sa le palca si lor , findca daca tu te simti bine prin ceea ce faci , cahir daca nu e tipic , o sa ai o energie interioara care o sai molipseasca si pe cei din jur.

    ReplyDelete