Saturday, September 7, 2013

Asa NU! Ce nail art sa NU postezi pe net.


Începând de azi, în fiecare sâmbătă voi posta poze cu modele şi manichiuri care nu ar trebui postate. Unele modele ar fi reuşite dacă acea persoană şi-ar da un pic interesul şi măcar ar şterge cuticulele de ojă, iar unele modele sunt un fiasco total.

Marea majoritate a pozelor sunt cu modele realizate pe unghii mici, dar această scuză nu îşi are rostul. Am văzut numeroase modele relizate pe unghii mici şi arătau SUPERB!

Această serie de postări nu vine în criticarea şi batjocorirea persoanelor ce au postat aceste poze, ci vine ca un semnal de alarmă şi atenţionarea persoanelor, doritoare de a crea un blog de nail art, ce să nu posteze şi cum să îmbunătăţească calitatea manichiurilor realizate.Dacă ai creat un model care îţi place foarte mult, nu posta poză cu acel model după o săptămână. Încearcă sa faci poza imediat sau a doua zi. O manichiură ciobită, cu oja sărită, niciodată nu va arăta bine.

 
  
Întotdeauna şterge cuticulele sau pielea pătată de ojă. Încearcă să nu atingi cuticula când aplici ojă, deoarece întotdeauna pe acolo va intra aer şi oja se va desprinde de unghie, fiind cel mai vulnerabil loc şi fiind primul loc de unde oja se va chiobi. 
 
 

Nu fă o manichiură doar ca la sfârşit să spui: "Am făcut-o şi pe asta!". Încearcă să te implici un pic şi să nu arate ca şi cum ţi-ai turnat toate sticlele cu ojă pe unghii.

 

  
Şi acum, câteva poze care se înţeleg de la sine...
6 comments:

 1. :)) foarte tare articolul...si eu recunosc ca pe la inceput nu am postat tocmai cele mai curate manichiuri si imi asum vina :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Si eu la inceput aveam probleme. Ce stiam eu... Mie imi placea sa dau cu oja pana pe cuticula, si apoi sa o sterg, traiam cu impresia ca se vede mai rotunjita si frumoasa unghia. ;))

   Delete
 2. Foarte bun articolul !!
  Nu zic ca manichiurile mele sunt cele mai corect realizate , cate o data mi se intampla sa vad greselile cand bag pozele pe calculator , dar intr-un asa fel e nepasare nu greseala .:)

  ReplyDelete
 3. Nuu cred cum e ultima pozaaa :)) Toate sunt rele, dar aia intrece orice limita :))

  ReplyDelete
 4. Imi amintesc de mine la inceput :)) Bine, nu ca acum nu imi place sa imi manjesc cuticulele :))
  Poti trece si pe la mine , daca vrei: http://polly-lena.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. si ma gandeam ca eu sunt antitalent :)))

  ReplyDelete