Saturday, September 7, 2013

Asa NU! Ce nail art sa NU postezi pe net.


Începând de azi, în fiecare sâmbătă voi posta poze cu modele şi manichiuri care nu ar trebui postate. Unele modele ar fi reuşite dacă acea persoană şi-ar da un pic interesul şi măcar ar şterge cuticulele de ojă, iar unele modele sunt un fiasco total.

Marea majoritate a pozelor sunt cu modele realizate pe unghii mici, dar această scuză nu îşi are rostul. Am văzut numeroase modele relizate pe unghii mici şi arătau SUPERB!

Această serie de postări nu vine în criticarea şi batjocorirea persoanelor ce au postat aceste poze, ci vine ca un semnal de alarmă şi atenţionarea persoanelor, doritoare de a crea un blog de nail art, ce să nu posteze şi cum să îmbunătăţească calitatea manichiurilor realizate.



Dacă ai creat un model care îţi place foarte mult, nu posta poză cu acel model după o săptămână. Încearcă sa faci poza imediat sau a doua zi. O manichiură ciobită, cu oja sărită, niciodată nu va arăta bine.

 
  
Întotdeauna şterge cuticulele sau pielea pătată de ojă. Încearcă să nu atingi cuticula când aplici ojă, deoarece întotdeauna pe acolo va intra aer şi oja se va desprinde de unghie, fiind cel mai vulnerabil loc şi fiind primul loc de unde oja se va chiobi. 
 
 

Nu fă o manichiură doar ca la sfârşit să spui: "Am făcut-o şi pe asta!". Încearcă să te implici un pic şi să nu arate ca şi cum ţi-ai turnat toate sticlele cu ojă pe unghii.

 

  
Şi acum, câteva poze care se înţeleg de la sine...








Friday, September 6, 2013

Câştigătoarea 1000 de Vizualizări Giweaway. ^_^

            Dragile mele, voi începe cu a-mi cere scuze pentru marea mea absenţă de pe blog dar şi din grupurile din care fac parte. Datorită mutării mele la bunici, înca din perioada licenţei, am avut acces limitat la internet. Dar acum lucrurile s-au îmbunătăţit şi voi putea continua cu postările pe blog.

            De asemenea datorită perioadei mari în care nu am avut internet, am avut prilejul de a mă deconecta un pic şi de a mă bucura de lucrurile simple din viaţa de zi cu zi.

            Dar hai să nu o mai lungesc mult. Sunt un pic dezamăgită de puţinele participante la acest giweaway, dar nu-i nimic, sunt abia la început de drum, abia învăţ să organizez concursuri. Toate cele 7 participante au avut şansă dublă de câştigare datorită respectării regulamentului dar şi pentru îndeplinirea cererii pentru şansa în plus.

            Lista participanţilor:

            Şi random a ales!

            Aici avem şi commentul de înscriere:

            Şi premiul câştigat:

            Felicitări câştigătoarei dar şi tuturor participantelor!! :)

            Andra, aştept datele tale până sâmbătă, la ora 12:00, pe adresa de mail: alinutz.lazar@yahoo.com