Thursday, June 13, 2013

Review: Lotiunea de corp de unt de shea si trufe de ciocolata Planet Spa

Astazi va voi prezenta Lotiunea de corp de unt de shea si trufe de ciocolata Planet Spa de la Avon. Sa va spun sincer, am aceasta crema de aproape 2 luni in dulap, fiind primita cadou,  dar nu m-am incumetat pana acum sa o folosesc. Astazi in cautarea unei creme noi m-am gandit sa o incerc. Pretul acesteia in catalog este de 46 RON si are o cantitate de 200 ml.

Ce spun ei: Natura nu ofera doar solutii simple ci si ingrediente pretioase: sampanie, trufe de ciocolata si particule de aur. Crema de corp hidrateaza fara sa lase urme.
Parerea mea: Sincer, abia asteptam sa simt mirosul de ciocolata care imi place atat de mult, dar cand am deschis cutia m-a izbit un miros ciudat, foarte innecacios si exagerat de dulce. Prima impresia a fost de greata, dezgust, mai ales mirosind-o de aproape. Dupa un timp mirosul ramas in aer a devenit un pic mai agreabil, aducand mai mult a cacao decat a ciocolata. Mirosul mie mi se pare mult prea puternic, nu-mi place absolut de loc, dar aici poate diferentia de la o persoana la alta,
Cantitatea este enorma, cutiuta fiind chiar plina, in comapartie cu alte produse Avon, banii justificand cantitatea insa calitatea.... lasa un pic de dorit.

Textura acestei creme este destul de cremoasa, chiar emolienta, eu am folosit-o imediat dupa dus si am fost impresionata cum o cantitate mica poate acoperi o suprafata frumusica. Insa, dupa utilizare pielea mi-a ramas uscata, foarte uscata, scuzati expresia, parca mi-am sters pielea cu un smirghel, am spus ca poate nu e buna de folosit dupa dus. I-am mai acordat o sansa a 2 a seara chiar inainte de somn, de aceasta data am fost destul de multumita de ea, imediat dupa aplicare pielea mi-a ramas un pic uleioasa, insa nu mi-a patat hainele iar senzatia era de hidratare, insa a doua zi hainele era lipite de mine iar pielea o simteam rigida. Ciudat este faptul ca si colega mea a folosit aceasta crema, insa ei i-a placut teribil de mult, este deja la a 3a cutie cumparata. Nu stiu fetelor ce sa va spun, mie una.... nu-mi prieste de loc. Este unul din produsele Avon pe care eu l-as cumpara niciodata.

Voi ati incercat aceasta crema de corp? Cum vi s-a parut, va place?

Achizitiile zilei



Dragile mele, astazi va voi prezenta achizitiile zilei. De cand am inceput sesiunea am o pofta continua de dulce, astfel ca, incerc pe cat posibil sa inlocuiesc clasicele sucuri cu bauturi cat mai naturale, pe care le indulcesc dupa pofta sufletului cu extract de stevie sau miere de albine. Dar, din cand in cand e bine sa ne mai si rasfatam un pic, astfel nu am putut rezista tentatiei de a cumpara si o ciocolata.
Voi incepe cu prezantarea noilor ceaiuri pe care abia astept sa le beau. :D Ador ceaiurile aromate ce contin fructe, fructe in combinatii cat mai originale si mai aromate.
 Astfel, am optat pentru ceaiul Daisy de la Tess, din categoria Herbal Tea. Continutul lui este un mozaic vesel de flori, fructe si ierburi, o compozitie originala ce umple cana cu arome naturale de musetel, melisa, si aroma dulce a perlor coapte. Acest ceai este perfect pentru serile tarzii cand invat, datorita efectului energizant, in ciuda lipsei de cafeinei.
Al doilea ceai care si-a facut repede loc in lista de cumparaturi a fost clasicul Festive Grape de la Greenfield, tot din categoria Herbal Tea. De acest ceai m-am indragostit acum doi ani, cand l-am incercat pentru prima data de un revelion, de atunci este micul meu colt de rai in zilele cu ploaie. La baza acestui ceai sta un trio de arome, compus din dulceata fina a merelor, aroma maceselor si aciditatea data de hibiscus, toate aceste arome unindu-se cu dulceata strugurilor rosii. Un ceai ce ma relaxeaza si incalzeste in zilele reci.
Daca tot am spus de pofta mea de dulce, am spus ca din cand in cand e bine sa ne si rasfatam un pic, doar un pic. Astfel mi-am permis cumpararea unei ciocolate absolut delicioase, pe care eu niciodata nu o pot manca toata o data. Fry's Turkish Delight de la Cadbury contine un jeleu absolut delicios cu aroma de trandafiri.
Daca tot m-am plimbat, am spus sa intru si pe la librarie un pic, deoarece niciodata nu poti stii ce carti superbe poti gasi la reducere sau te pot imbia sa le iei cu tine acasa. Astfel am gasit aceasta carte, intitulata "Trei intr-un pat" si scrisa de Catherine Alliott, pe care am gasit-o la un pret special de numai 10 RON. Abia astept sa termin cu sesiuea pentru a ma apuca sa o citesc, sa va spun sincer numai cititnd prezentarea ei si am devenit curioasa, mai ales ca am mai avut carti scrise de Catherine Alliott si pot sa va spun ca povestile acestei scriitoare le au pe toate: simt la umorului, veselie, povesti trasnite de dragoste ce iti vor crea imediat dependenta. Pentru prezentarea acesteia am sa-mi permit sa copii direct ce scrie, deoarece abia fiind cumparata nu am cum sa va spun mai multe.

" Trei intr‑un pat (2006) este o poveste impanata cu ironii si situatii delicate de un comic irezistibil despre cum gelozia, schimbarea domiciliului, paranoia si viata la tara (in Anglia) nu prea fac casa buna. Imogen Cameron, pictorita neremarcata, se vede nevoita s‑o ia de la zero, financiar vorbind, intr‑o casuta la o oarecare distanta de Londra sa natala. Nevoita sa locuiasca pe „teritoriul” unei foste iubite a sotului (care‑i tot da tircoale) si stapina peste un cird de animale domestice ce‑i par cel putin amenintatoare, Imogen mai are si un copil de crescut. Daca si, mai ales, cum se descurca ramine sa descoperiti printre hohote de ris in aceasta carte pe care o devorezi dintr‑o rasuflare, ca sa te intorci la ea ori de cite ori te ameninta depresia. Autoarea, copywriter de profesie, stie sa‑si dozeze efectele in asa fel incit sa‑si tina cititorii cu ochii mari de uimire si gura pina la urechi de‑a lungul sirului de intimplari prin care trece eroina."

Ce ziceti, va tenteaza si pe voi aceasta carte? Voi ce achizitii ati mai facut zilele acestea? Ce imi recomandati bun de rontait pentru perioada sesiunii?

Tuesday, June 11, 2013

10 Days YOU Challenge: 9 Loves



Nine loves.... Well this is tough... Nu glumesc e chiar usor. 9 iubiri si doar noua. :)) Am sa vi le impartasesc de data aceasta de la 9 pana la 1, pe 1 plasand cea mai mare iubire a mea. :)) Asadar, sa incepem: 

 
9. Culoarile mov si portocaliu. Ador aceste 2 culori si mai ales sa le combin!<3 
 8. Ciocolata cu menta. Sunt absolut innebunita dupa aceasta combinatie si numai gandul la ea imi lasa gura apa. 
 7. Cartea "Pe aripile vantului", scrisa de Margaret Mitchell este preferata mea. Am trait o data cu Scarlet, am iubit o data cu ea si am plans o data cu ea. 
 6. Filmul "Dirty Dancing", in orice clipa cand sunt trista si descurajata, ma uit din nou si din nou la dansul de final. 

5. Hello Kitty!!! <3 Pur si simplu ador acest personaj. :D Am ceas desteptator, pijama, rochie de plaja, asternut de pat... etc. Pur si simplu nu vreau sa ma maturizez atat de mult cat sa renunt la el. :D
 4. Marea. Ador sa merg la mare, daca ar fi dupa mine m-as muta undeva unde exista plaja, sa ma trezesc cu sunetul valurilor si sa adorm cu sunetul valurilor... 
 3. Fotografia.Din clasa a 8-a cand am primit prima mea camera de fotografiat, nu am mai lasat-o din mana. Pentru persoanele interesate, puteti vizita si pagina mea de pe DeviantArt. 
 2. Jung Yunho/DBSK. Dupa cum am mai spus, sunt absolut innebunita dupa muzica Koreana si Japoneza, dar cel mai mult imi place trupa Dong Bang Shin Ki. Membrul meu preferat e Jung Yunho. Am un tricum imprimat cu el! <3 

1. COFFEE!!! I can't live without coffee! Ma trezesc cu cafea, adorm cu cafea. Cafeaua este pastila mea pentru orice boala si rasfatul meu de zi cu zi, uneori (mai bine spus marea majoritate a timpului) dus la extrem. 

           Nu uitati sa treceti si pe la fete:

2. In mintea lui Alice - http://mintealuialice.blogspot.ro/

Voi ce mari iubiri aveti? 

Monday, June 10, 2013

NOTD: Orange butterfly

Dragile mele, astazi vreau sa va prezint noua mea manicura. De cand prietana mea Alexandra mi-a cumparat-o ma tot gandeam cum sa o pun in evidenta mai bine.
 Ieri, avand un pic de treaba in oras am avut ocazia sa sa cumpar cateva aplicatii pentru ungiute, astfel m-am ales cu aceste aripioare, din fimo, absolut superbe. 
 Nici nu am mai stat pe ganduri si m-am apucat de facut unghiutele. Am incercat un model de manichiura frantuzeasca. E a doua oara cand incerc acest tip de manicura. Nu au iesit perfecta, dar la cat ma pricep eu, sunt multumita. :D Oja pe care am folosit-o este de la Gabrini, gama 3D, nuanta 26. 

Ce parere aveti, ati purta aceasta culoare? Seamana un pic cu manichiura frantuzeasca? :) 

10 Days YOU Challenge



Intotdeauna mi-au placut provocarile. Si cu cat sunt mai grele cu atat mai interesante mi s-au parut. Astfel, impreuna cu 2 prietene Natural Beauty si In mintea lui Alice am acceptat sa realizam un challenge interesant. Acesta se desfasoara pe perioada a 10 zile si rolul lui este de a ne prezenta si cunoaste mult mai bine.

Poate lua parte oricine, condiţia fiind ca la sfărşitul postării să puneti link-urile celorlalte fete participante, astfel avem toate oportunitatea de a ne cunoaste mai bine, si de a anunta persoana la care ati vazut acest challenge ca doriti sa participati pentru a putea intra pe lista.
Si acum sa incep:

1. Nu multe dintre voi stiu, acest lucru... dar imi place sa scriu, desi nu mai activez pe forumuri de creatie, am un roman incept de acum 2 ani, care are deja 67 de pg.
2. Sunt o fana inraita Hello Kitty. Da... unii oameni se maturizeaza de la o varsta... nu si eu :))
3. Imi este frica de parerea celor din jurul meu despre mine, de aceea sunt foarte exigenta in tot ceea ce fac.
4. Sunt o persoana foarte tipicara. Daca ma apuc de facut ceva, nu renunt pana nu este perfect, fara nici o greseala, atentia pentru cele mai mici detalii find aproape obsesiva.
5. Am o minte atat de bogata incat... in fiecare minut al vietii am tot felul de scenarii in minte, care de care mai probabile si improbabile, care ma fac sa analizez orice situatie.
6. Cel mai tare imi este frica de ace.
7. Inteleg limba japoneza si stiu sa si vorbesc in Japoneza.
8. Sunt absolut innebunita dupa pantofii cu toc si genti, am in total 25 de perechi de pantofi si 30 de genti. De care ma plictisesc foarte repede dupa ce ii cumpar si ii port de cateva ori.
9. Am fost o mega-fana Harry Potter, am avut si inca am un dosar de 10 cm grosime. :))
10. Cea mai mare frica a mea e sa ma implic cu toata inima intr-o persoana/proiect si sa fiu dezamagita sau sa-mi fie furat.

Cam acestea au fost cele 10 secrete ale mele, sper sa nu va fi speriat prea mult. :)) Si sper ca poate ne asemanam un pic, cine stie?

Nu uitati sa treceti si pe la fete:

1. Natural Beauty - http://naturalbeauty27.blogspot.ro/
2. In mintea lui Alice - http://mintealuialice.blogspot.ro/

Voi, ce secrete mici ascunse aveti? Ce scheleti ascunsi in dulap? V-ar tenta un astfel de challenge?

Friday, June 7, 2013

Wishlist Iunie



Dragile mele, aceasta este prima mea postare de acest gen. Toate care ma cunoasteti, stiti foarte bine ca sunt o cumparatoare impulsiva, vad ceva ce imi place, asa ca al meu trebuie sa fie acel produs. Insa un ultimul timp incerc sa devin mai cumpatata, mai atenta la cheltuielile pe care le fac. 
Astfel, acest wishlist vine ca un mic ajutor. De fiecare daca cand voi vedea ceva ce imi face cu ochiul, voi trece aici pe lista, iar daca si bugetul imi permite, voi taia repejor acel produs.
Stiti vorba aceea, "daca iti doresti ceva cu adevarat, tot universul va compota intru' atingerea acelui scop." si cine mai stie... poate cineva va vedea aceasta postare si ma va ajuta cu obtinerea dorintelor de pe lista. ;)
Dar... "vorba mult saracia omului"... hai sa va arat ce mi-ar placea:



2. Pe Fashion Queen an vazut o tunica absolut superba, pe care mi-o doresc foarte mult.


3. Paletade farduri Sleek Storm imi face cu ochiul de ceva vreme. <3



4. Demachiantul bifazic de la Balea l-am avut si m-am impacat foarte bine cu el. Din pacate aici in Iasi nu am de unde sa il cumpar, sa vedem cum fac rost de el. 



Voi ce produse aveti trecute in Wishlist-ul vostru pe aceasta luna?