Thursday, June 13, 2013

Review: Lotiunea de corp de unt de shea si trufe de ciocolata Planet Spa

Astazi va voi prezenta Lotiunea de corp de unt de shea si trufe de ciocolata Planet Spa de la Avon. Sa va spun sincer, am aceasta crema de aproape 2 luni in dulap, fiind primita cadou,  dar nu m-am incumetat pana acum sa o folosesc. Astazi in cautarea unei creme noi m-am gandit sa o incerc. Pretul acesteia in catalog este de 46 RON si are o cantitate de 200 ml.

Ce spun ei: Natura nu ofera doar solutii simple ci si ingrediente pretioase: sampanie, trufe de ciocolata si particule de aur. Crema de corp hidrateaza fara sa lase urme.
Parerea mea: Sincer, abia asteptam sa simt mirosul de ciocolata care imi place atat de mult, dar cand am deschis cutia m-a izbit un miros ciudat, foarte innecacios si exagerat de dulce. Prima impresia a fost de greata, dezgust, mai ales mirosind-o de aproape. Dupa un timp mirosul ramas in aer a devenit un pic mai agreabil, aducand mai mult a cacao decat a ciocolata. Mirosul mie mi se pare mult prea puternic, nu-mi place absolut de loc, dar aici poate diferentia de la o persoana la alta,
Cantitatea este enorma, cutiuta fiind chiar plina, in comapartie cu alte produse Avon, banii justificand cantitatea insa calitatea.... lasa un pic de dorit.

Textura acestei creme este destul de cremoasa, chiar emolienta, eu am folosit-o imediat dupa dus si am fost impresionata cum o cantitate mica poate acoperi o suprafata frumusica. Insa, dupa utilizare pielea mi-a ramas uscata, foarte uscata, scuzati expresia, parca mi-am sters pielea cu un smirghel, am spus ca poate nu e buna de folosit dupa dus. I-am mai acordat o sansa a 2 a seara chiar inainte de somn, de aceasta data am fost destul de multumita de ea, imediat dupa aplicare pielea mi-a ramas un pic uleioasa, insa nu mi-a patat hainele iar senzatia era de hidratare, insa a doua zi hainele era lipite de mine iar pielea o simteam rigida. Ciudat este faptul ca si colega mea a folosit aceasta crema, insa ei i-a placut teribil de mult, este deja la a 3a cutie cumparata. Nu stiu fetelor ce sa va spun, mie una.... nu-mi prieste de loc. Este unul din produsele Avon pe care eu l-as cumpara niciodata.

Voi ati incercat aceasta crema de corp? Cum vi s-a parut, va place?

8 comments:

  1. Nu.. Iar daca era in lista acum r fi disparut. :))

    ReplyDelete
  2. Am si eu aceasta crema,mirosul imi place mult,restul,din pacate,e dezamagitor:(

    ReplyDelete
  3. am si eu crema asta.. :D nu am intampinat probleme legate de hainute.. nici de piele uscata.. dar mirosul intr-adevar lasa de dorit.. :)
    pupici!

    ReplyDelete
  4. Eu nu m-am ineles cu ea la inceput dar pe parcurs a inceput sa-mi placa. Mirosul este foarte placut!pup

    ReplyDelete
  5. Da , sigur nu o mai cumpar acum.Am mirosit-o la o colega la scoala si avea miros de ciocolata , dar dupa ce ai scris parca mi-e tema sa investesc atat si sa raman cu ochii in soare .:*

    ReplyDelete
  6. Ai un tag la mine pe pagina,daca iti face placere

    http://gothangelworld.blogspot.ro/2013/06/liebster-blog-award.html

    ReplyDelete
  7. Se apre ca Vany mi-a luat inainte dar te-am si eu nominalizat http://nailsbymada.blogspot.ro/2013/06/liebster-blog-award.html .

    ReplyDelete