Thursday, May 30, 2013

Comanda Fragrancedirect

 


Zilele trecute tocmai am primit comanda de pe fragrancedirect. Spre surprinderea mea, comanda a ajuns in mai putin de 2 saptamani iar toate produsele au fost in perfecta stare. Din spusele colegei mele, fardurile de cele mai multe ori nu ajung intregi, dar de aceasta data, am avut noroc.




 



Primul produs din lista mea a fost un set de 18 nuante de fard de la Creative Colours. Desi prima daca cand am deschis cutiam m-am speriat de stralucirea aurie a nuantelor, din fericire colorile sunt mate, fardul este destul de rezistent si culorile sunt perfecte de purtat ziua.








Al doilea produs care si-a gasit imediat un locusor pe lista mea de cumparaturi a fost balsamul de buze de la W7 cu aroma de cirese. De acest balsam m-am indragostit acum 4 ani, cand o prietena mi l-a facut cadou de ziua mea. Ador textura lui si mai ales textura cremoasa care nuanteaza usor buzele si le hidrateaza.




 
 De mult vroiam sa imi cumpar o oja cu sclipici, mai ales ca acestea lipsesc cu desavarsire din colectia mea de oje. Asa ca imedia am ales o oja de la NYC Expert, nuanta Disco Ball. Si daca tot am vazut aceasta oja, nu am putut rezista tentatiei sa imi mai maresc colectia cu inca 7 :)). Asadar am ales o oja de la Manhattan Rock Topia, nuanta 3. Sa nu va lasati inselate de culoare pe site, prezentarea acestei nuante e un portocaliu fosforescent pe cand in realitate e un portocaliu pastel.






Acest set de 3 mini oje de la Royal Cosmetics, mi s-a parut absolut adorabil! Mai ales ca eu nu am nuante atat de cuminti. :)) Abia astept sa le incerc.






Dupa cum bine stiti, am avut in ultima perioada mari probleme cu unghiile, din fericire acum si-au revenit, sunt mari si mai rezistente ca niciodata. Am mai avut produse de la Constance Carroll si am fost multumita de ele, asa ca nu am refuzat oferta de 0,5 £ bucata.





 
Acest set mi s-a parut foarte simpatic, asa ca... l-am facut al meu. :D Tusul e tineresc si perfect pentru o petrecere iar luciul e... o idee prea colorat pentru gustul meu.









Rujul, cum l-am vazut, m-am indragostit de el. Nuanta Pinot Noir de la Prestige Cosmetics e absolut superba. De mult cautam nuanta aceasta.









Comanda a costat in total 9,43 £, mai exact 50 de lei. Sunt foarte multumita de produse si abia astept sa dau comanda din nou. Deja am in vizor multe, multe produse. :D Daca sunt doritoare, din Iasi, sa dea comanda pe fragrancedirect, da-ti un semn si facem comanda impreuna pentru a scadea taxa de transport.


Voi ati dat comanda pe fragrancedirect? Cum vi se par produsele comandate de mine?

Friday, May 10, 2013

1000 de Vizualizari!!!! + My first GIWEAWAY! ^_^


1000 de vizualizări în mai puţin de 2 luni de la crearea acestui blog! 


Vreau să vă mulţumesc pentru că mă urmăriţi şi pentru că sunteţi alături de mine.
Astfel, cu ocazia celebrării celor 1000 de vizualizări voi organiza un mic giveaway pentru voi.
Voi cele care îmi sunteţi mereu aproape şi mă susţineţi în ceea ce fac.
Şi acum, în ce constă acest giweaway. :D Premiul este.... SECRET! Singurul indiciu pe care îl voi împărtăşi este.... că premiul va conţine 6 obiecte-produse-surprize!
Voi lăsa misterul să vă roadă aşa încet, încet. Iar în timp ce termenul limită se va apropria.... voi posta mici indicii privind premiul.
Iar acuma să vedem ce trebuie să faceţi ca să participaţi:

Reguli:

- Sa dati share acestei postari, nu uitati sa fie public

 - Să lasati un comentariu cu postarea voastra preferata de pe blog şi ce ati vrea să mai postez, ce v-ar interesa sa cititi + link-ul de share (ca sa il obtineti dati click pe timpul share-rului de pe pagina voastra, gen 3 second ago si copiati link-ul) 


- Pentru o sansa in plus puteti face un post despre concurs (sa lasati link-ul in comentariu) sau sa urmariti blogul prin Google Friend Connect (sa lasati numele cu care ma urmariti prin GFC in comentariu)

Perioada de inscriere : 10 mai -10 iunie. Imi rezerv 2-3 zile pentru a verifica inscrierile si a anunta castigatorul printr-un post pe blog, care are 48 ore la dispozitie pentru a ma contacta, in caz contrar extrag alt castigator.
  *Castigatoarea este aleasa random
  *Concursul este valabil numai in Romania 
*Toate produsele sunt cumparate exclusiv de mine.
  *Nu accept inscriere multiple sau de pe conturi masculine
  *Doresc ca cea care castiga sa revina cu o parere despre produs.

Later edit: 
Si primul hint este.... un produs superb pentru revitalizare si alintare a pielii fetei.

Al doilea hint este... o culoare pe placul aproape tuturor, dar cel mai important... e culoarea ANULUI! :D



Ce ziceti, puteti ghici?


Multi pupici din partea mea si bafta tuturor participantelor! <3

Thursday, May 2, 2013

Party Link


Hello, dragile mele. 

Îmi cer scuze că nu am mai postat de mult, dar ultima perioadă a fosr super, super aglomerată.
Dar acestea fiind spune, astăzi vreau să vă prezint o super iniţiativă a unei colege bloggeriţe.

O idee care mi-a plăcut foarte mult şi care sper că o veţi promova şi voi.
Această iniţiativă vine de la Petra, gășiți toate informațiile necesare pe blogul ei.
Cum prezintă Petra această iniţiativă: "lumea internetului e imensa, e greu sa te orientezi sa gasesti cu usurinta lucrurile care te intereseaza iar lucrul asta e valabil mai ales in lumea blogging-ului, urmaresc multe bloguri si sunt mereu in cautare de noi bloguri pentru a impartasi parerile mele si de unde sa invat la randul meu, as vrea si ca micul meu spatiu sa fie accessibil oricui vrea sa ma cunoasca de aceea vreau sa va propun o iniztiativa foarte populara deja in afara pentru a ne face blogurile cunoscute si pentru a cunoaste alte bloguri noi care au aceleasi interese cu ale noastre, a avea un blog inseamna a impartasi gandurile pasiunile si a schimba pareri cu alte persoane dar foarte des persoanele care deschid un blog au foarte putine posibilitati de a se face cunoscuti de alti blogger, de aici porneste idea unui Party Link!"
Astfel pe blog-ul Petrei, la acestă postare, veţi găsi o listă cu toate blogurile care se vor înscrie, astfel veţi putea să vizitaţi aceste bloguri iar dacă vă place puteţi să vă înscrieţi.

Sper să vă placă și să participați şi voi!