Saturday, February 28, 2015

Nail Team Challenge-8. 50 Shades of Green
 O nouă sâmbătă, o nouă colaborare împreună cu bloggeriţele de pe grupul The Polish Addict.

Teme acestei săptămâni este 50 Shades of Green şi a fost aleasă de către Andra! Doar cine altcineva ar putea alege atât de mult verde.  

Trebuie să recunosc că manichiura mea nu conţine atât de multe nuanţe de verde, însă dacă adunăm nuanţele de la fetele care participă la colaborare adunăm uşor peste 50.

 

Cu această ocazie am realizat că în colecţia mea de oje se regăsesc doar 6 oje verzi... Hmmm... Chiar ar trebui să mai adaug câteva cât de curând!

Thursday, February 19, 2015

Spaghete Carbonara cu Smântână


Astăzi revin pe blog, cu o postare mai diferită, v-am pregătit reţeta mea de spaghete carborana cu smântână. Cele care mă cunoaşteţi ştiţi că sunt absolut înnebunită după lactate şi mai ales brânzeturi, aşa că spaghetele carbonara se află printre mâncărurile mele preferate.

De-a lungul anilor am încercat mai multe reţete, până mi-am dezvoltat propriul mod de a găti acest fel de mâncare, iar astăzi vreau să vă împărtăşesc şi vouă reţeta mea.


Monday, February 16, 2015

Nail Team Challenge - 6.Vintage NailsO nouă zi o nouă colaborare, dar de acestă dată, o postez cu o zi întârziere, însă zic că mă veţi ierta. Am fost plecată în cautare de încărcător de laptop şi în sfârşit am găsit.

Postarea de astăzi face parte din colaborarea Nail Team Challenge, tema acestei săptămâni este propusă de Mihaela şi este: Vintage Nails. O temă foarte incitantă, pe care abia am aşteptat să o realizez. Modelul pentru această manichiură l-am realizat cu aproape o săptămână înainte deoarece, pur şi simplu, nu puteam sa mai aştept.

Review - Perie de par profesionala Tangle Teezer Salon Elite


Bună dragile mele,
Fiindcă de mult nu am mai scris un review, astăzi m-am gândit să revin în forţă şi să vă vorbesc despre peria Tangle Teezer. Am auzit şi citit numai lucruri bune despre peria Tangle Teezer, ştiam şi fete de la noi care o folosesc şi pe care le-am auzit/citit, de nenumărate ori, cât de mult iubesc ele această perie, aşadar a trebuit să o iau ca să o încerc şi eu. Eu am ales să încerc peria din gama Tangle Teezer Salon Elite, şi fiindcă am avut multe culori din care să aleg culoarea acesteia... ghiciţi ce am ales, evident că mov/lila.

Saturday, February 14, 2015

Be My Valentine Challenge - Graffiti Love 

O nouă zi de sâmbătă aşa că revin cu o nouă colaborare cu fetele mele dragi de pe grupul The Polish Addict. Nici nu vă imaginaţi prin ce momente am trecut astăzi, abia am evitat momentul tragic de a rămâne fără laptop, R.I.P. pentru încărcătorul laptop-ului meu, noroc de scumpa mea verişoara Cleo care mi l-a împrumutat pe al tatălul ei. Am evitat tragedia de a rămâne iar în urmă cu postarea dar şi tragedia mai mare de a nu termina un proiect pentru maine la facultate.

Friday, February 13, 2015

In love with Gabrini Brilliant & Matte

În seara aceasta vreau să vă prezint două oje noi de care pur şi simplu m-am îndrăgostit. Chiar înainte de Crăciun am descoperit 2 game noi de la Gabrini, anume gama Brilliant şi Matte. După cum ştiţi am făcut o MARE obsesie în ultimul timp pentru ojele texturate iar ojele Gabrini din gama Brilliant întrec orice aşteptare, mai ales pentru preţul lor de numai 5 lei.

Tuesday, February 10, 2015

Nail Team Challenge- 5.CartoonsDeşi cu MARE întârziere, astăzi vreau să vă prezint o nouă postare pentru colaborarea Nail Team Challenge. Tema acestei săptămâni este propusă de Teo şi este: Cartoons. De mult aşteptam această temă deoarece mă duce cu gândul la vacanţă şi copilărie.

 

Perioada plină de examene şi-a spus cuvântul aşa că am apelat la niste water decals mai vechi cu Hello Kitty pentru această colaborare. Deşi modelul s-a crăpat un pic atunci când am aplicat top coat, am zis totuşi să vă arăt unghiuţele mele.