Friday, October 30, 2015

Decoratiuni DIY pentru Halloween



Hello gagici,

În pas de seară m-am gândit să vă prezint pe blog câteva decoraţiuni de Halloween care sunt foarte simple de realizat cu lucruri sau obiecte pe care le avem deja în casă.

Nu sunt cea mai mare fană a sărbătorilor de import, însă nu ratez nici o ocazie de a realiza lucruşoare handmade, decoraţiuni, de a pregăti dulciuri sau de a lenevi... că doar de sărbători întotdeauna lenevim... sau nu?

De curând am început o dietă şi nu am voie alimente ce conţin zahăr sau îndulcitori, altfel vă arătam reţete simple şi rapide, aşadar vă voi prezenta de această dată decoraţiuni.

Wednesday, October 28, 2015

Review produse Balea



Hello darlings!

Astăzi vă voi vorbi despre o mareeeeee iubirea de a mea. Dacă nu aţi ghicit deja, mă refer la produsele Balea pe care le puteţi cumpăra din Dm. Sigur v-am spus şi am să vă repet că sunt absolut îndrăgostită de produsele Balea, de când le-am descoperit acum 2 ani aproape 3, nu mă mai satur de ele.

Dacă până în trecut mă rugam de toţi prietenii mei care aveau acces la Dm să-mi facă şi mie mici cumpărături, acum, de când m-am mutat la Bucureşti cam la 2 săptămâni trec prin Dm să văd care sunt ultimele noutăţi şi oferte. Raportul cantitate-calitate-preț este mai mult decât perfect. Iar calitatea acestor produse, ar putea din perspectiva mea, rivaliza cu multe produse cunoscute.

Sunday, October 25, 2015

Oja termala Born Pretty Store - My Dear



Happy week-end girls!

Voi ce planuri aveţi pentru acest week-end? Eu am plănuit activităţi de relaxare, dupa două săptămâni petrecute pe drumuri. 

Aşadar îmi voi face multe ceaiuri aromate, voi citi articolele noi de pe blogurile mele preferate şi mă voi răfaţa cu tratamentele mele preferate în timp ce stau cuibărită la caldură. 

Dar între timp, am pregătit şi pentru voi material pentru citit. Că doar aşa este frunos, citim şi descoperim lucruri noi împreună.

Friday, October 23, 2015

Haul cumparaturi si cadouri intarziate



Hello gagici, de mult nu am mai făcut o postare de tipul haul.
Deşi aproape săptămânal cumpăr câte ceva nou, întotdeauna uit să vă arăt. Însă de data aceasta am adunat toate produsele şi am pregătit o postare luungă, lungă plină de bunătăţi.


Vizita la Iaşi a fost plină de surprize. Am avut ocazia să mă văd cu persoanele dragi mie şi să ies la cafele lungi, pline de discuţii. Am să încep cu prezentarea cadourilor primite şi apoi voi încheia cu ultimele cumpărături. Aşadar, să începem.

Am profitat de timpul petrecut în Iaşi şi m-am văzut cu verişoara mea Georgiana, care mă aştepta cu un cadou de ziua mea adus tocmai din America. Pentru că mă iubeşte mult, ştie foarte bine ce îmi place şi ce îmi doream.
Astfel am primit de la ea acetona No-Rub pentru ojele cu glitter şi ojele închis la culoare care pătează, pe care mi le doream de muuuuult, mult timp. Am supus deja la teste gelul pentru ojele închise la culoare şi m-am îndăgostit de el, abia aştep să îl încerc şi pe cel pentru glittere.
Am primit şi 3 oje (LOGIC, nu voi avea niciodată destule oje!!!) 2 oje de la O.P.I  Liquid Sand, un roşu cu glitter în formă de steluţe The Impossible şi un albastru superb din gama The Bond Girls - Tiffanz Case şi o ojă Essie - The Lace is On. Sunt primele mele oje O.P.I şi Essie din colecţie şi abia aştept să le pun la treabă. De asemenea am primit şi un strugurel Eos cu aromă de grepfrut de îţi vine să îl mănânci şi o agendă perfectă de notat toate ideeile mele pentru blog.

Monday, October 19, 2015

Cum a fost la FMWG Party - 5 years anniversary



Hello gagici! Cum vă petreceţi această seară de luni?

Eu m-am urcat în vârful patului la căldurică cu o cana MARE de ceai lângă mine. Plimbarea până acasă la Iaşi, de săptămâna aceasta, m-a întâmpinat cu o răceală sănătoasă după care mă chinui să îmi revin.

Dar nu asta e important. Astăzi vreau să vă povestesc cum a fost la petrecerea Monei, de la From Mona With Gloss, FMWG Party - 5 years anniversary, cu ocazia implinirii a 5 ani de blogging! Cum? Nu ştiţi cine este Mona?  
Mona Croitoru este beauty&fashion blogger, make-up artist și consilier de frumusețe. Aceasta s-a remarcat pe lângă articolele apreciate de pe blog prin numeroase apariții în presa scrisă și TV, proiecte speciale și colaborări de ambasador de brand.  
Tot ea este și pe coperta revistei Avantaje în numărul de septembrie. Este o minunăţie de fată, o dulceaţă, pe care am avut prilejul să o cunosc acum mai bine de 1 an.

Thursday, October 8, 2015

Power of Pink




Hello gagici!

În seara aceasta v-am pregătit pe blog o manichiură roz. 

Dacă vă întrebaţi de ce roz, well, luna Octombrie este numită şi "Luna Roz" deoarece este dedicată luptei înpotriva cancerului la sân.

Aşa că împreună cu dragile mele colege de pe The Polish Addict am organizat o colaborare, intitulată "Power of Pink".
 
Astfel am hotărât să realizăm manichiuri roz, culoarea simbol a luptei împotriva cancerului de sân!

Tuesday, October 6, 2015

Week in Photos (9)



Hello darlings,

A mai trecut o săptămână, aşa că astăzi revin cu o nouă postare Week in Photos. Săptâmăna aceasta se anunţă una încărcată, plină de drumuri şi de locuri în care trebuie să ajung. 
Dar aşa viaţa e mult mai frumoasă. Este mult farmec in locuri noi şi drumuri lungi. Mai ales în drumurile lungi petrecute alături de persoane necunoscute.

Dar până atunci hai să vă arăt poze din săptămâna ce tocmai a trecut. 
Sper că aţi mâncat deja, dacă nu, fuguţa după un iaurt.

Sunday, October 4, 2015

Nail Art Marathon - 20. Dotted Manicure



Hello gagici!

Voi cum vă petreceţi această zi frumoasă de duminică? Eu vă învit să vă "îmbulinaţi" cu mine pentru manichiura de astăzi.

Astăzi revin cu o nouă manichiură pregătită pentru colaborarea Nail Art Marathon 2015 organizată împreună cu fetele de pe grupul The Polish Addict.

Tema acestei săptămâni este propusă tot de mine şi este Dotted Manicure. Este una din cele mai simple şi mai cunoscute tehnici de unghii deoarece nu este nevoie nici de talent şi nici de o ustensilă specială pentru realizarea acesteia. Pentru a realiza o manichiură dotted nu este necesar un instrument special precum dotter-ul, putem folosi orice avem la îndemână, precum: scobitori, bolduri, ace, agrafe de par, beţişoare de urechi, etc.