Sunday, October 25, 2015

Oja termala Born Pretty Store - My Dear



Happy week-end girls!

Voi ce planuri aveţi pentru acest week-end? Eu am plănuit activităţi de relaxare, dupa două săptămâni petrecute pe drumuri. 

Aşadar îmi voi face multe ceaiuri aromate, voi citi articolele noi de pe blogurile mele preferate şi mă voi răfaţa cu tratamentele mele preferate în timp ce stau cuibărită la caldură. 

Dar între timp, am pregătit şi pentru voi material pentru citit. Că doar aşa este frunos, citim şi descoperim lucruri noi împreună.

În postarea de astăzi vreau să vă prezint o ojă pe care am primit-o de la scumpa de Andra. Aceasta se numeşte My Dear de la Born Pretty Store şi este o ojă termo. Surpriza cea mare a fost că Andra a uitat să menţioneze acest mic aspect.



Neştiutoare mare mi-a fost surpriza când eu am aplicat o ojă mov pe unghii iar aceasta a început să devină roz. Iar apoi vă imaginaţi, a urmat joaca! Şi încă ce m-am mai jucat! Vă las filmuleţ drept dovadă! (^_^)



Textura ojei este cremoasă, iar pensula este una maxi, groasă, ce facilitează aplicarea acesteia din numai 3 mişcări. Un singur strat este îndeajuns pentru o aplicare opacă. Eu am purtat oja 5 zile pe unghiuţe, iar singurile semne de uzură au fost marginile ce s-au tocit uşor.



Nu am vrut să las atât de simple unghiuţele, aşa că am făcut o unghie accent pentru care am folosit un glitter de la China Glaze - Your Present Required de care m-am îndrăgostit.


A fost o adevărată plăcere să urmăresc schimbările de culoare şi tranziţia de la roz la mov şi invers. Deja mai am în drum spre mine încă două oje termo. Vouă vă plac ojele termo?

7 comments:

  1. wooa, ce bine se obserba diferenta la tine!! super <3 eu nu am reusit sa surpind atat de bine

    ReplyDelete
  2. Super se vede <3,eu inca nu am folosit-o pe a mea,te pup

    ReplyDelete
  3. Superba manichiura si oja. ♥ Am si eu o ojuta din gama asta si sunt tare multumita de ea.
    Pupici.

    ReplyDelete
  4. Ce frumoase sunt bulinutele colorate <3

    ReplyDelete
  5. mmmmm
    am vazut filmuletul pe facebook, e super oja! :x

    ReplyDelete
  6. Am primit si eu aceasta oja pentru testat si chiar sunt foarte curioasa de calitatea ei. Pe unghiutele tale arata foarte bine!

    ReplyDelete