Monday, July 21, 2014

Review trusa completa de machiaj de la Makeup Trading



Machiajul face parte din ritualul oricărei femei cochete din ziua de astăzi și toate ne dorim să arătăm cât mai bine. Pe parcursul timpului, noi, femeile, am descoperit importanța și puterea unui machiaj, astfel, cu timpul, make-up-ul a devenit o artă cu specific feminin care să ne evidențieze trăsăturile frumoase ale fiecăreia dintre noi.

Astfel, trebuie să recunoaștem faptul că toate ne dorim o trusă completă de machiaj care să includă tot ce avem nevoie pentru un make up excepțional.

Dar câte dintre voi știați că primele mărturii privind apariția machiajului le regăsim în Egiptul Antic, în anul 4000 î.e.n? Atunci femeile cu un înalt statut social foloseau creme din seu de oaie şi din uleiuri hidratante parfumate cu care îşi menţineau pielea hidratată. Tot atunci s-au descoperit şi creioane Kohl şi palete speciale pentru aplicare produselor de machiaj, în Grecia antică femeile utilizau pentru buze o vopsea obţinută din Henna roşie şi pentru ochi cărbune.

Și acesta a fost doar începutul; Dramaturgul Titus Macius Platus spunea: ”O femeie fără machiaj este ca mancarea fără sare.” De atunci, romanii încep să utilizeze la scara largă produse de machiaj începând cu mijlocul secolului I.
Începând cu secolul XV-XVI, în Europa, cosmeticele încep să fie utilizate la scară largă, excepţie făcând doar reprezentantele clasei inferioare a societăţii. Rujul rosu era considerat un simbol al bunăstarii şi bogăţiei.

Încet dar sigur, machiajul începe să devine o adevărată modă: Max Factor introduce prima cutie cu pudra compactă şi discheta de aplicare a acesteia în forma pe care o ştim şi noi astăzi, iar Maurice Levy inventeaza rujul în carcasă de metal. Makeup-ul devine practic un manifest pentru drepturi de egalitate a femeilor.

În prezent, trebuie să recunoaștem faptul că toate ne dorim o trusă completă de machiaj care să includă tot ce avem nevoie pentru un make up excepțional. Dar oare, orice trusă din comerț poate fi alegerea cea mai bună?

Ce părere aveți despre trusele care conțin toate instrumentele pentru machiajul feței dar și ca bonus, lacuri de unghii și accesorii pentru manichiuri-pedichiuri și totul la mai putin de 100 lei?!

Plecând de la această întrebare, astăzi vreau să vă prezint noul meu set complet de machiaj Makeup Trading Schmink Set Alu Case achiziționată de curând de pe Aoro.ro.

Înainte de a achiziționa acest set, ca orice fire curioasă, am căutat să aflu un pic și despre Makeup Trading. Astfel am aflat că fabrica acestei firme este situată în Hong Kong și este partenerul a numeroase branduri înternaționale, având o experiență de peste 10 ani în producerea de cosmetice și perii cosmetice. Makeup Trading oferă produse de calitate, special pregătite și create pentru satisfacția și cererea cumpărătorului.

Ce spun ei: Setul complet de cosmetice decorative Makeup Trading îți oferă tot ce ai nevoie pentru machiajul de zi cu zi. Combinația de 32 de nuanțe eye shadow garantează o varietate de culori, iar cele 3 nuanțe de creioane vor încadra perfect forma ochilor.
Setul de make-up conține, de asemenea, mai mult de patru nuanțe diferite de rujuri, contururi de buze, lacuri de unghii și farduri de obraz. Desigur, vei găsi și aplicatoare pentru machiaj. Setul vine într-o servieta de aluminiu, ceea ce înseamnă ce vei putea să-l porți cu tine oriunde dorești.

Părerea mea: Această trusă cosmetică este perfectă pentru o fată ce își dorește strictul necesar și este novice în arta machiajului. De ce spun acest lucru? Deoarece conține tot ce ai nevoie pentru un machiaj basic, simplu și de efect.


Cele 32 de nuanțe de eye shadow sunt perfecte pentru a da frâu liber imaginației și a experimenta machiaje care de care mai inedite și mai îndrăznețe. Culorile sunt variante și pot fi combinate atât pentru machiaje simple de zi sau machiaje mai îndrăznețe de seară.


Ceea ce mă deranjează este faptul că nuanțele foarte deschise nu sunt foarte rezistente în comparație cu cele mai închise, care sunt chiar pigmentate și rezistente. Mi-ar fi plăcut dacă toate nuanțele ar fi avut aceeași pigmentare și nu ar fi fost așa o mare diferență între ele.


Ca și rezistență pe parcursul zile, eu le-am avut aplicate peste o bază de fond de ten și pudră, în aceste condiții acestea s-au comportat mai bine decât mă așteptam, rezistând până la 3-4 ore în condițiile în care nu mă jucam cu mâna la ochi.


În ceea ce privește creioanele pentru ochi, de acestea sunt FOARTE mulțumită, nici nu știu cum să evidențiez mai tare acest lucru. Textura lor este un pic cremoasă, se întind ușor și sunt rezistente, nu curg, în comparație cu alte creioane dermatografe.


Creionul pentru buze nu am apucat să îl port pe buze însă când l-am testat pe mână mi-a plăcut faptul că a rezistat la transfer și chiar s-a șters greu când am încercat să îl îndepărtez cu un șervețel umed.
Pentru mine, cele 2 nuanțe de blush sunt un pic cam puternice, poate fiindcă eu nu sunt obișnuită să le folosesc, însă asemenea nuanțelor de fard închise, acestea sunt pigmentate și rezistente.

Un pic dezamăgită sunt și de rujuri, nuanțele acestora arătând mult mai bine pe stick decât aplicate, nefiind foarte pigmentate. Însă un mare plus primește textura lor cremoasă ce nu usucă buzele și le menține moi și hidratate.
Datorită pigmentării mai scăzute ale acestor rujuri, sunt perfecte pentru a fi purtate pe timpul zilei, deoarece nu sunt foarte puternice și țipătoare.


De oje m-am îndrăgostit de cum le-am văzut și nu am putut rezista tentației de a nu le încerca. Așa că imediat am pus mâna pe 2 dintre ele și le-am și testat. Pot spune că sunt surprinsă de ele.



 
Textura ojei, deși este un pic apoasă, este puternic pigmentată iar pensula ajută la o aplicare perfectă fără pierderi de produs.


Am aplicat 2 straturi iar nuanța a fost cea dorită. De asemenea am purtat manichiura timp de 4 zile fără top-coat și s-a comportat mai bine decât mă așteptam.


Abia aștept să încerc și celelalte 2 nuanțe, deoarece deja ce cea gri-metalizată m-am îndrăgostit până peste cap.

Când am văzut această trusă cosmetică pe site la Aoro.ro am observat că vine și cu o oglindă mică însă nu i-am dat mare importanță. Marea mea uimire a fost când am deschis trusa și am descoperit că acea mică oglindă este de fapt o cutie portabilă pentru farduri.


Mi-a plăcut nespus de mult acest detaliu, faptul că poți lua cu tine doar fardurile pe care le-ai folosit pentru ați putea reîmprospăta machiajul. Mi se pare foarte practic acest avantaj și a cucerit partea mea care mereu este atentă la detalii.

În final, (era și timpul să închei acest articol), sunt mulțumită de trusa Makeup Trading Schmink Set Alu Case și nu regret că am cumpărat-o. Chiar acum că o știu a mea, am început să prind curaj să mă machiez mai des și de ce nu, chiar să experimentez.

Voi ce părere aveți despre noua mea trusă Makeup Trading Schmink Set Alu Case? Aveți și voi astfel de truce pe care le folosiți și le recomandați?


5 comments:

  1. vaaai, ce nuante frumoase de verde am vazut acolo <3

    ReplyDelete
  2. Sunt sigura ca daca aplici fardurile alea pe o baza de machiaj sau un creion milk se vad si tin mult mai mult! Merge facuta cadou cuiva incepator, pasionat de makeup!

    ReplyDelete
  3. Nici nu stiamc a exista asa ceva dar ma tenteaza tare. Deja am vorbit cu sora mea sa o facem 50/50 :)) Multumesc

    ReplyDelete
  4. Logical works in the speculations of finances and credit, as per the determination of the examination object, are described to be diserse and many-leveled. technicalanalysis

    ReplyDelete
  5. A 'Top tier Police Force finance capacity won't simply have the base controls to meet the administrative necessities yet will assess how the enactment and guidelines that the finance work are needed to conform to, can be utilized to offer some benefit to the association. instant sales leads

    ReplyDelete