Wednesday, June 3, 2015

Nail Art Marathon 2015 - 1.Favorite nail polish/2.Galaxy NailsHello Gagici,
Long time, no see!  (^_^)

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris pe blog, ruşinică mine, însă am o scuză foarte bună. După cum bine ştiţi, la începutul lunii Mai am fost plecată la Bucureşti unde m-am întâlnit cu scumpele Andreea şi Oana şi am petrecut timp alături de Răzvan. Ghinionul a făcut ca pe drumul de întoarcere să mă îmbolnăvesc... Astfel proaspăt întoarsă am ajuns la urgenţe ca de acolo să încep o adevărată aventură.
După aproape 3 săptămâni de tratament cu antibiotice puternice şi o "cură" strictă de analgezice pot spune că în sfârşit am revenit la normal. Nu mai am dureri, pot vorbi normal şi acum nu mai sunt ameţită de la analgezice. Sincer gagici, nu vă doresc să treceţi niciodată prin ce am trecut eu săptămânile acestea.

Dar să revenim la ceva mai vesel. Fiindcă am lipsit ceva vreme de pe blog, astăzi vreau să revin în forţă cu 2 manichiuri pentru noua colaborare de pe grupul The Polish Addict. Yohuuuu!!! Această nouă colaborare se numeşte Nail Art Marathon 2015 şi va dura până la sfârşitul anului 2012. Fiecare bloggeriţă participantă a propus o tehnică şi o temă pe care le vom respecta.


Prima bloggeriţă participantă care a propus o temă şi o tehnică este Andra şi deşi am fost bolnavă, am încercat să pregătesc manichiurile, deoarece nu puteam lipsi chiar la cele propuse de ea.

Favorite nail polish:

După cum bine ştiţi, sunt obsedată după culoarea MOV, am atât e multe nuanţe şi niciodată nu mă voi putea abţine să nu adaug şi mai multe în colecţie. LOGIC, că oja mea preferată este mov, aşadar vreau să vă prezint o ojă de care pur şi simplu m-am îndrăgostit! O ador!

Laura Clauvi nᵒ79 Psychedelic Purple

Ştiţi că acum ceva vreme am adăugat în colecţie mai mult oje de la Laura Clauvi iar aceasta este una dintre ele. Oja o puteţi găsi pe site-ul lor în categoria lacurilor de unghii lucioase şi este nuanţa nᵒ79 Psychedelic Purple. 

Laura Clauvi nᵒ79 Psychedelic Purple

Vă spun încă de la început că poza de pe site nu arată cât de frumoasă este cu adevărat această ojă. Sunt necesare doar 2 straturi pentru o acoperire perfect opacă, textura ojei fiind mai groasă şi plină de glitter, pensula este lungă, destul de groasă, cu vârful rotunjit pentru o aplicare uşoară.

Laura Clauvi nᵒ79 Psychedelic Purple

Din punct de vedere al rezistenţei, oja Psychedelic Purple a rezistat aproape 4 zile pe unghiuţe, în condţiile în care am spălat şi făcut curat. Sunt foarte mulţumită de ea şi abia aştept să o refolosesc. Prevăd multe manichiuri ce vor avea această ojă pe unghia accent.

Galaxy Nails:

Este prima dată când încerc galaxy nails şi pot spune că m-am îndrăgostit de ele. De multă vreme admir acest model la colegele mele bloggeriţe şi întotdeauna mi s-a părut o tehnică foarte grea, însă nu este adevărat.

Galaxy Nails

Manichiura galaxy nails este super uşor de realizat şi rezultatul final este unul WOW! Efortul pentru realizare este minim, însă trebuie puţină răbdare.

Galaxy Nails

Ca bază am folosit oja neagră de la Avon şi o nouă ojă din colecţia mea, primită de la scumpa de Oana . Oja folosită ca bază pentru unghiile de la inelar şi arătător este de la Wjcon, nuanţa 09 - Chicago Symphony. Este prima ojă din colecţia mea de la Wjcon şi abia aştept să mai adaug câteva la colecţie.

Galaxy Nails
Sunt curioasă ce părere aveţi despre manichiurile mele. Aştept cu nerăbdare comentariile voastre. Nu uitaţi să treceţi şi pe la celelalte fete participante la colaborare să vedeţi manichiurile lor.
  
Favorite nail polish:
 1. Andra Kat http://andrakat.wordpress.com
 2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
 3. Andreea M - www.dittanail.blogspot.ro
 4. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
 5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
 6. Alina - www.venuschic.com
 7. Deyutzahttp://deyutza87.blogspot.ro
 8. Alina Vrinceanuhttp://www.justanangel.net
 9. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
 10. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
 11. Andra Pink Bijouxhttp://withlovebijoux.blogspot.ro
 12. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
 13. Iulia B. - http://iuliabeldean.blogspot.ro
 14. Teo - www.taitzel.com
 15. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 16. Rita - https://addictedofbutterflies.wordpress.com/
 17. Kingahttp://www.kinganak.com/
 18. Madahttp://universeofm.blogspot.ro/
 19. Claudiahttp://claudiaschoice88.blogspot.ro/
Galaxy Nails:

 1. Andra Kat http://andrakat.wordpress.com
 2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
 3. Andreea M - www.dittanail.blogspot.ro
 4. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
 5. Rita - https://addictedofbutterflies.wordpress.com
 6. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
 7. Mada - http://universeofm.blogspot.ro
 8. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
 9. Claudiahttp://claudiaschoice88.blogspot.ro
 10. Vanyna http://gothangelworld.blogspot.ro
 11. Mihaelahttp://elasdreams.blogspot.ro
 12. Teo - www.taitzel.com
 13. Kingawww.kinganak.com
 14. Iulia B.http://iuliabeldean.blogspot.ro
 15. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 16. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
 17. Alina - www.venuschic.com

3 comments:

 1. O postare 2 in 1 minunata! Imi place la nebunie oja purple iar galaxya e de vis! Multa sanatata :*

  ReplyDelete
 2. OMG,n-am stiut ca ai fost bolnavioara :(( imi pare rau.Sper ca acum totul e ok.Ai facut niste unghiute super.Ma bucur ca ai folosit ojuta de la mine si ti-a placut,pup cu drag

  ReplyDelete
 3. OMG deci arata supercalifragilistic:xxxx

  ReplyDelete