Wednesday, April 10, 2013

Review: Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume Mascara

            Hey! Astăzi vă voi prezenta un produs fără de care nu aş putea trăi: rimelul. Intotdeauna am crezut şi voi susţine faptul că folosirea unui rimel poate face o diferenţă uriaşă pentru înfăţişarea de zi cu zi.

            Iar rimelul despre care vă voi vorbi astăzi este Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume Mascara. Am să fiu sinceră cu voi, până să primesc acest rimel, nu auzisem niciodată de brand-ul Deborah Milano. Ruşinică, ştiu... Aşa că ar trebui să fiu profund recunoscătoare scumpei mele colege, ce mi l-a dăruit.

            Dar hai să nu o mai lungesc mult şi să încep să vi-l prezint.
·         Ce spun ei: De lungă durată, ultra-volumising (cu aspect de gene false) formula creează un efect dramatic care continua să pară proaspăt aplicat ore în șir. Acesta are o perie supradimensionat, care adaugă volum genelor instant. Imbogatita cu Complexul de carbon negru triple pentru a crea culoare pură, intensă și profundă uimitor, precum si guma naturala arabă pentru a acoperi și proteja genele.
·         Părerea mea:  Încă de la prima utilizare m-am îndrăgostit de el. De ce? Acest rimel este negru și elegant și are un fler distinctiv italian, abalajul cu curbe şi multă atenţie la detalii. Bagheta este imensă - ceea ce contribuie la crearea unui efect de gene false, dar cel mai important aspect... este o peria din păr. Chiar nu-mi plac de loc periile din plastic, deoarece cele mai multe îmi irita întotdeauna ochii iar buclele create arată foarte plastic şi rigide. 

          Peria acestui rimel este conică, uşor ascuţită către vărf, astfel aceasta cuprinde cu uşurinţă genele, de la cele mici, până la cele mari, exterioare, arcuindu-le perfect. Vă imagnaţi că la o perie mare, este imposibil fără a transfera produs peste pleoapă, totuşi dacă rimelul este lăsat să se usuce puşin, poate fi îndepărtat foarte uşor cu un tampon de bumbac uscat. Formula acestui rimel de asemenea crează un negru atât de intens ce scoate în evidenţă frumoseţea oricărui tip de gene, fiele ele mici sau mari.
                        Acest rimel oferă tot ceea ce promite: un aspect dramatic de gene false, un volum de invidiat, rezistenţă pe parcursul zilei şi o culoare de invidiat.   Ați auzit de Deborah Milano înainte? Ce părere aveţi despre acest rimel?

 

No comments:

Post a Comment