Monday, June 20, 2016

Wow Tea Detox - review



Vara si-a intrat in drepturi si vremea frumoasa e aici.
Abia asteptam sa simt soarele cum imi mangaie pielea si mireasma florilor sa imi gadile simturile. Va spun sincer, anotimpul meu preferat este toamna, insa vara abia o astept pentru a merge la mare si pentru a putea savura un frappe sau un ice tea la o terasa seara tarziu.

Insa o data cu apropierea verii, toate ne punem un semn de intrebare asupra kilogramelor acumulate in plus pe perioada rece, sau poate doar dorim sa intampinam soarele cu o mica detoxifiere a organismului.

In cazul meu au fost amandoua, atat dorinta de a scapa de kilogramele in plus cat si dorinta de a face o mica detoxifiere, de a imi curata organismul pentru a profita din plin de vara. Nu pot spune ca sunt o persoana care mananca mult si foarte gras, insa sunt dezorganizata. Mereu sar peste mese si cand ma asez la masa compensez amestecand felurile de mancare.


Asadar de acum mai bine de 2 luni mi-am inpus un program mai strict al alimentatiei si am incercat sa mananc mai organizat. Nu am tinut niciodata diete si nici nu voi tine, insa ceea ce functioneaza pentru mine sunt regimurile alimentare si sportul.


Probabil ati observat din postarile mele atat pe Facebook cat si pe Instagram, ca am inceput sa mananc mai sanatos si sa incerc sa mai elimin din produsele care nu imi fac bine. Astfel am incercat sa renunt pe cat posibil la sucurile carbogazoase din comert si sa le inlocuiesc cu variante mai sanatoase insa la fel de atractive.
 
Nu voi fi ipocrita si voi spune ca am renuntat cu desavarsire, drept dovada acum langa mine am un pahar de prigat de portocale, insa am redus considerabil cantitatea. La fel am facut si in cazul produselor fainoase, reducand cantitatea de paine pe care o mananc si a "micilor" gustari dintre mese. Astfel, incet si sanatos am dat jos 3 kilograme intr-o luna iar diferenta deja o simt in organism.

Acum aproape 3 saptamani am primit ceaiul WOW Tea, despre care vreau sa va vorbesc astazi, deoarece este un excelent inlocuitor al sucurilor carbogazoase despre care va spuneam ca am mai renuntat.


Ce m-a atras la ceaiul detoxifiant Wow Tea, au fost ingredientele acestuia, si anume:
ceai verde, paducel, matte (ceai brazilian), guarana, pu-er, marar, borchak (mazare) si vicia ervilia si rooibos. Un continut fresh si interesant de ingrediente clasice precum, ceai verde, paducel, marar si rooibos dar si de ingrediente de care eu nu mai avusesem ocazia de a le incerca.

Va dati seama primul lucru pe care l-am facut cand am primit coletul a fost de a pregati prima cana de ceai si de a cauta pe internet o mica descriere a tuturor ingredientelor, pe care o voi impartasi si cu voi.

Ceaiul verde: este un bun detoxifiant si antiinflamator, care ajuta la stimularea organismului pentru ardearea grasimilor si reducerea colesterolului.
Paducelul: este plin de amine aromatice si vitamine, fiind recomandat pentru afectiunile cardiace ajutand prin dilatarea vasele coronariene, de asemenea este recomandat pentru combaterea oboselei si iritabilitatii datorita vitaminei C si complexul vitaminic B.

Matte (ceaiul brazilian): este recomandat datorita calitatilor de a imbunatati activitatea sistemului digestiv si urinar, fiind folosit in cele mai multe cazuri ca un laxativ usor pentru constipatie cronica si diuretic pentru rinichi. Acesta contine o lunga lista de vitamine, minerale si antioxidanti: complexul vitaminic B, vitamina C, mangan, potasiu si zinc.

Guarana: taie pofta de mancare si ajuta la slabit, crescand rezistenta corpului la activitate fizica si reduce oboseala fizica si mentala.

Pu-er: este un tonic natural, ce contine in jur de 700 compusi activi dintre care fac parte numeroase vitamine (A, C, E, P), avand un efect calmant si energizant, pentru o digestie usoara.

Semintele de marar: contin multe vitamine si antioxidanti, avand proprietati antibacteriene, combatant efectele diareei si a problemelor respiratorii.

Borchak (mazare) si vicia ervilia: este un tonic pentru organism ce suprima foamea si energizeaza organismul; combate afectiuni precum colici renali, cistite, avand efect diuretic.

Rooibus: este un antioxidant cu proprieteti antiinflamatorii; este ideal pentru  problemele de stomac si digestive, precum: greata, arsurile, ulcerul si voma.

Anul trecut am mai incercat o cura de detoxifiere, renuntant la cafea si inlocuind-o cu ceai verde, insa in ciuda proprietatilor diuretice pe mine ma constipa. Mix-ul de plante din Wow Tea insa, a inlaturat aceasta problema, sunt zile in care organismul meu nu simte lipsa cafelei.


In fiecare dimineata imi prepar ceaiul, in combinatie cu fructele pe care le am la indemana, in functie de preferinte, si il iau cu mine peste tot. Imi place sa il consum atat cald, dar mai ales rece, de aceea mereu sticla mea cu infuzor este plina de ceai.

Rar beau un ceai fara miere sau zahar in el, mai ales daca este ceai verde; imi place sa ii simt gustul dulce amarui. Pentru ceaiul Wow Tea am incercat o alta abordare, si anume sa combin ceaiul cu fructe pentru a mai reduce din zaharuri.

Ghici ce, chiar functioneaza.
Combinatia mea preferata a ceaiului este cu lamaie, mere si cateva frunze de menta proaspata. Insa si varianta cu felii de nectarine si lamaie este absolut delicioasa.

Iar daca va hotarati sa dati comanda astazi, folositi codul WOWTEA617 inainte de finalizarea comenzii ca sa beneficiati de transport gratuit. De asemenea pe site si pe pagina de Facebook aveti zilnic promotii si oferte.

Chiar va recomand sa ii dati o sansa si sa il incercati, s-ar putea sa va surprinda. Astept parerile voastre daca ati incercat ceaiul Wow tea, daca da care sunt combinatiile voastre preferate? Daca nu ati incercat ceaiul Wow Tea, ce ziceti, va tenteaza?

4 comments:

  1. chiar vreau si eu sa-l incerc!

    ReplyDelete
  2. Tare mult ma tenteaza acest ceai, am vazut-o la multe blogarite! Suna bine descrierea ta!

    ReplyDelete
  3. The thing about characteristic detox is the way that it is intended to be common and non obtrusive. It has to be done gradually in any case, with the end goal for it to be one fruitful and two free of most of the reactions that make other regular detox techniques troublesome. How to quit alcohol addiction

    ReplyDelete
  4. Very nice I accept as true with your thoughts. Many thanks a great deal I’ve benefited therefore usually I’ll visit your website.

    treatment center

    ReplyDelete