Monday, June 9, 2014

Iunie - Haul



Ultimele 2 săptămâni au fost pline de tot felul de activități, atât la facultate cât și personale, astfel vreau să mă revanșez printr-o postare mare, mare. Astăzi vreau să vă arăt ultimele mele cumpărături și de asemenea, pe scurt să vă spun experienta mea cu ele. Pot spune că am fost o răsfățată în această perioadă. Scumpa mea prietenă Andra mi-a făcut mici cumpărături din DM, mi-am răsfățat unghiuțele si buzele cu produse din comanda de pe Aoro și am adăugat un strop de culoare în viața mea cu noile mele oje de la Avon și Miss Sporty.


 
Voi începe cu produsele pentru unghiuțe, că doar știți că sunt ”mica” mea obsesie. De pe Aoro mi-am comandat de la Kallos Love Nail Care Products soluția pentru cuticule și lacul matifiant. Să vă spun sincer am avut un pic de furcă cu lacul matifiant deoarece pur și simplu nu îmi dădeam seama când să îl aplic pentru a fi cât mai eficient. După teste și teste am descoperit că cel mai bine funcționează pe oja încă un pic umedă și aplicat în două straturi pentru o matifiere perfectă. Și acum secretul descoperit... nu mă mai dezlipesc de el.
Cât despre soluția pentru cuticule tot de la Kallos, sunt extrem de încântată de el. După cum bine știți unele dintre noi, eu aveam prostul obicei de a-mi tăia cuticulele. Știu, nu e indicat acest lucru, însă în timp și datorită acestui tratament am reuși să renunț complet la acest obicei prost. Cum se folosește și cum are aplicatorul? Soluția pentru cuticule are pensula, exact ca în cazul unei oje, cu care se întinde soluția peste cuticule, iar după două minute, acestea se îndepărtează cu ajutorul unei unelte speciale sau cu ajutorul unei perii de unghii. Ceea ce îmi place este faptul că cuticulele se înmoaie și astfel se îndepărtează perfect în numai câteva clipe.

De asemenea mi-am cumpărat și o ojă de la Avon din gama Nailwear pro+ nuanța Serene. Dacă vă aduceți aminte, acum aproape un an am avut un review la 2 oje tot din această gamă care m-au dezamăgit foarte tare. Ei, uite de această dată sunt absolut îndrăgostită de această ojă. Textura este cremoasă, pigmentul puternic și un singur strat ar fi de ajuns pentru a o purta așa simplă, însă pensula este rigidă și sunt necesare 2 straturi pentru o acoperire fără urme. În ceea ce privește rezistența, am purtat-o 4 zile fără top-coat și abia s-a tocit la vârfuri. Chiar sunt impresionată de rezistența ei.


O altă ojă, de această dată primită de la Andra și nu achiziționată de mine, este oja Metalic Flip de la Miss Sporty, nuanța 040. Abia aștept să am ocazia să o port mai mult și să mă bucur de ea în totalitate. Pentru moment abia am reușit să o testez repejor, am purtat-o doar pentru o jumătate de zi pe unghiuțe. Pentru o acoperire perfectă sunt necesare 2 straturi, pensula este cea tipică ojelor de la Miss Sporty, cu vârful rotunjit pentru o acoperire cât mai precisă. Jocul culorilor din această ojă este spectaculos, de la nuanțe de mov la galben, la verde, maro-rubiniu și negru. Abia aștept să o prezint mai bine și să pot face și câteva poze pentru a vă arăta cât de frumoasă este.


Tot de pe Aoro mi-am luat și un lip gloss Rimmel Vinyl Max, culoarea 211 Desire. Eu sunt mare fană a rujurilor ce au culori mai puternice precum nuanțele de maro, vișiniu și moviu, așa că nu m-am putut abține când am văzut acest lip gloss. După cum am mai spus, nu sunt o mare fană a luciurilor de buze, însă am auzit mult prea multe lucruri de bine despre Vinyl Max de la Rimmel pentru a rezista tentației. Acoperirea acestui lip gloss este asemănătoare cu a unui ruj lichid, deoarece este foarte bogat în culoare. De asemenea, o singură aplicare este în de ajuns, datorită aplicatorului mare ce întotdeauna este acoperit cu mult produs. Formula este foarte cremoasă și non lipicioasă, acesta se aplică în mod egal și nu se creează acumulări pe marginea buzelor. Bagheta gigant este perfectă pentru a aplica produsul într-o singură lovitură, dar dacă aveți buzele subțiri, ar putea fi prea mare.

Și acum să trecem la partea cea mai iubită, produsele de la Balea! De când am descoperit produsele de la Balea m-am îndrăgostit irevocabil de ele. Raportul cantitate-calitate-preț este mai mult decât perfect. Iar calitatea acestor produse, ar putea din perspectiva mea, rivaliza cu multe produse cunoscute.

Voi începe cu antiperspirantul de la Balea cu zmeură și lămâiță. Sunt deja la al 4-lea antiperspirant de la Balea și sincer vă spun că nu voi renunța prea curând la ele. În primul rând nu pătează, în al 2-lea rând nu au un miros înnecăcios și persistent, dimpotrivă după aplicare rămâne un miros subtil ce ține aproape întreaga zi și de asemenea acoperă foarte bine mirosul de transpirație. Să știți că eu am încercat multe antiperspirante dar nici unul nu m-a mulțumit atât de mult precum acesta.

Un alt produs Balea de care m-am îndrăgostit este gelul de duș spumă cu aromă de fructe exotice. Ceea ce îmi place este că datorită texturii sub formă de spumă, este necesară o cantitate foarte mică de produs pentru a acoperi o zonă mare. De asemenea este foarte cremos și lasă pielea extraordinar de fină și moale după folosire. Spre deosebire de alte geluri de duș acesta nu mi-a uscat de loc pielea după folosire. Aroma acestuia, de fructe exotice, mă duce cu gândul la sucul copilăriei și anume Frutti Fresh-Tutti Frutti. Din păcate pentru mine aroma este putin prea dulce și prea puternică, rămânând pe piele până la 2-3 ore. După ce îl folosesc nici nu mai este nevoie să folosesc parfum deoarece pielea mea miroase foarte puternic de la el.


Și nu în cele din urmă, crema de mâini de la Balea ,,Vis de Diamant”. Ador cremele ce sunt ambalate în recipiente cu pompiță, deoarece sunt foarte practice din perspectiva mea, deasemenea le pot ține lângă pat și astfel niciodată nu uit să mă dau cu cremă înainte de culcare.
Îmi place faptul că nu este extraordinar de grasă și se absoarbe imediat în piele nelăsând în urmă acea senzație lipicioasă/uleioasă pe care alte creme o lasă. Nu o folosesc de prea mult timp ca să pot garanta faptul că e super hidratantă sau că face cine știe ce minuni, dar pentru moment eu sunt mulțumită de ea. Voi vedea cum se comportă pe viitor.

Cam acestea au fost ultimele mele cumpărături. Abia aștept să le folosesc mai mult și de ce nu să revin cu un review mai detaliat pentru câteva dintre ele. Ceea ce îmi place este faptul că pot împărtăși cu voi experiența mea proprie cu aceste produse și faptul că și voi îmi spuneți părerile voastre și experiențele voastre.

Abia aștept să aflu părerea voastră despre aceste produse și de asemenea si alte produse din aceste game îmi mai recomandați.

9 comments:

  1. sa trec o fuga si eu prin DM :)

    ReplyDelete
  2. sa le folosesti cu placere! :*
    super frumi pozele!!

    ReplyDelete
  3. Cred ca universul s-a gandit sa comploteze impotriva mea. De ce? Unde intru, dau de produse Balea, si tare imi doresc si eu sa se gaseasca si in Iasi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu, si eu imi doresc sa se gaseasca in Iasi, poti face ca mine...
      Profit de bunatatea prietenilor mei si ii rog sa faca cumparaturi pentru mine cand sunt in Bucuresti... :D

      Delete
  4. Frumoase produse, sa le folosesti cu placere. Sunt foarte curioasa cum va arata oja de la Avon pe unghiutele tale!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! :)
      Cum prind o clipa libera o si testez. :D

      Delete