Monday, November 17, 2014

Nailed it- TAG



Acum foarte, foarte mult timp în urmă, prietena mea Andra, m-a provocat să particip la acest tag, intitulat Nailed it. Deşi cu întârziere m-am gândit să răspund totuşi acestei provocări. Cu ocazia aceasta mi-am organizat mai atent ojele şi am aflat numărul exact al acestora. Săptămână de săptămână am văzut cum familia mea de oje creşte, dar vă spun sincer că pierdusem numărul acestora. Aşa că am profitat de această ocazie şi le-am numărat, numărul m-a surprins placut. Familia mea a ajuns la 128 de oje. Yey! Cine ar fi crezut?
Dar acum hai să încep tag-ul, sunt sigură că sunteţi curioase.





1. Which color family of nail polish do you own the most of?

ROZ!!!!!
Anul acesta de Valentine's Day ma plângeam că nu am oje roz, aşa că am mai achiziţionat câteva... s-ar părea însă că am cam exagerat ajungând să deţin nu mai putin de 16 oje.

2. Name your most favorite memory you associate with a specific polish?

Hmm... greu... Aici va trebui să vă vorbesc despre 2 oje. Prima ojă este primită de la iubitul meu Răzvan de ziua mea şi este o ojă magnetică de la Golden Rose. Şi acum îmi amintesc ce mândru a fost de el când mi-a dăruit-o şi a fost felul lui de a mă încuraja să continui cu blog-ul într-un moment când eram pe cale să renunţ. A doua ojă, este primită tot de ziua mea de la prietena mea Andra şi este prima mea oja O.P.I. prima mea ojă de "firmă"! Aceasta face parte din colecţia Nicole şi m-am îndrăgostit de ea! Pot spune că mi-a deschis apetitul de a cumpăra cât mai multe oje de la O.P.I.


3. What’s your best-kept secret for chip-free polish?

Hmm... Nu pot spune că am un secret. Folosesc întotdeauna un top coat bun şi îmi schimb manichiura foarte des, cam la 2-3 zile deobicei, chiar zilnic dacă îmi sare oja.

4. Which brand do you own the most colors and why is that formula your favorite?

Cele mai multe oje le deţin de la firma Miss Sporty. Nu pot spune că este formula mea preferată, însă am adunat foarte multe din perioada cand am lucrat la Carrefour şi întotdeauna le prindeam la promoţii.


5. Name the polish you like the least in your collection and why you still hold onto it.

Oja de la Trind... Să vă spun sincer la câtă vâlvă a fost cu această firmă şi la preţul ojelor mă aşteptam să fie ceva chiar wow, însă oja este foarte... apoasă, nepigmentată, se usucă greu şi face bule. 


6. Name your holy grail of polish remover?

Hmmm.... Acetona la 2 lei! Care trebuie să fie NEAPĂRAT aromată. :))) Nu, glumesc un pic. Deobicei îmi sterg unghiuţele cu ce găsesc. Nu am o preferinţă pentru un produs sau brand anume.



7. If you use glitter or nail effects, which is your favorite brand and why?

Nu am un brand favorit, însă în ultima perioadă am făcut o mică obsesie pentru glitter. Şi de ce nu, din urmă vine şi iubirea pentru oje texturate.



8. Do you match your toes to your nails when you repolish?

Niciodată! Abia dacă îmi fac o dată pe an, când mă apucă nebunia, unghiuţele de la picioare cu ojă. 

9. Name the specific polishes you’ve repurchased more than twice to show us your holy grail colors.

Hmm... Am recumpărat tratamentele de la Avon, glitterul de la Miss Sporty de care sunt absolut îndrăgostită (deja la a 3 a achizişie) şi un mov de la Flormar.


10. Do you paint accent nails or only use one color?

De obicei îmi fac model pe toate unghiuţele, însă când nu am timp sau îmi este un pic mai lene... îmi fac doar o unghiuţă accent.

  
11. Can you name the oldest polish in your collection?

Da, aceasta este de la Formar şi deja este sub orice critică... O păstrez doar pentru a o avea ca referinţă când ajung pe la standul Flormar să o recumpăr.



Sper că v-au plăcut răspunsurile mele! Ştiu că am întârziat mult cu această postare şi multe l-aţi făcut deja, aşa că nu voi nominaliza pe nimeni.

1 comment: