Friday, November 6, 2015

China Glaze OMG Collection - 2NITEHello Gagici,

V-am povestit că am făcut o obsesie pentru o ojă? Nu cred că am apucat... Acum ceva vreme am cumpărat oje de la un blogsale, iar de una din ele m-am îndrăgostit ireversibil. 

Este oja pe care am purtat-o cel mai mult în ultima perioadă profitând de soarele de afară.

Oja despre care vorbesc, este nuanţa 2nite de la China Glaze şi este o ojă holografică superbă. 

Ador irizaţiile ei şi schimbările jucăuşe de culoare.

Mi se pare perfectă pentru vremea rece de afară şi pentru soarele puternic. Mă duce cu gândul la reflecţia soarelui pe un lac îngheţat în plină iarnă, dintr-o zi cu cer senin, geroasă şi soare fidător.
  

Îmi place pensula ei lată, ce asigură o aplicare rapidă şi de prezicie, fără a pierde prea mult produs, însă consisteţa ojei lasă de dorit. Este un pic apoasă, fiind necesare 3 traturi, uneori 4 dacă eşti grăbită şi neatentă în aplicare pentru o acoperire opacă fără urme. 


Luciul ei este puternic şi persistent, iar ca şi rezistentă, eu am purtat-o 5 zile pe unghiuţe până au apărut primele semne de uzură. Puteţi observa în imagine vârful unghiei, de la degetul inelar, un pic tocit.Şi pentru că nu am putut surprinde pe de plin în imagini frumuseţea ei, v-am pregătit şi un filmuleţ pe instagram AICI.

Este prima mea ojă holografică din colecţie şi SIGUR nu va rămâne singura, abia aştept să mai pun mânuţele pe câteva şi să le adaug în colecţie.

Voi aveţi oje holografice? Le iubiţi la fel de mult ca mine?

7 comments:

 1. uuh, ce superba e!!! ai surprins foarte bine efectul ei holo <3

  ReplyDelete
 2. Wow, o vreau si eu...arata fantastic!

  ReplyDelete
 3. Foarte frumoasa aceasta oja:-*

  ReplyDelete
 4. Cât e de frumoasă! De la CG n-am nicio holografică, trebuie să adaug măcar una la colecție! :D
  Pupici

  ReplyDelete