Friday, July 21, 2017

Experienta mea la Nomasvello



Hello darlings,

Astazi vreau sa va prezint pe blog experienta mea la centrul Nomasvello. Asa ca va recomand sa va gasiti pozitia perfecta, sa luati cana de cafea langa voi si sa va pregatiti pentru un articol lung si plin de informatii.

Sincera sa fiu am fost sceptica si am acceptat destul de greu propunerea celor de la Nomasvello Romania de a incerca un tratament facial. Si am sa va spun si de ce. Asa cum v-am spus de nenumarate ori pe blog, am o piele tare sensibila si capricioasa, din acest motiv am fost destul de reticenta. Inainte de a incerca ceva, trebuie sa fiu convinsa, cu cat mai mult cu atat mai bine, ca nu voi avea repercursiuni in urma viitoarei experiente. Pana acum nu v-am aratat/povestit pe blog despre ultima mea experienta... nu prea placuta... cu un produs pentru curatarea tenului insa urmeaza. Stiind ce pretentios este tenul meu, mai ales in zona nasului sau a ochilor, m-am apucat de cercetat ce inseamna mai exact tratamentele de rejuvenare si de curatare faciala Pro Skin.

Despre brandul NomasvHYPERLINK "https://www.nomasvello.ro/"ello dar si despre tratamentele lor, nu va voi spune multe, deoarece sunt sigura ca ati auzit, i-ati vazut, ati citit si sigur ati discutat despre el. Insa pentru fetele noi, vreau sa va spun ca acest brand a luat nastere in anul 2007 in Spania si in numai 10 ani a reusit sa se extinda in 16 tari. Pe piata din Romania au ajuns in anul 2010 si il puteti regasi in toate orasele importante precum: Bucuresti, Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Constanta, Craiova, Galati, Bacau, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi si Ploiesti. Tot ceea ce trebuie sa stiti, rezumat intr-o singura propozitie este faptul ca sunt niste profesionisti si ca sunt lideri mondiali in terapiile faciale cu lumina pulsatorie (IPL) si epilare definitiva.

Asa cum va aratam pe Instagram si pe Facebook, pe data de 17 iunie, acum aproape 1 luna am calcat pragul celor de la Nomasvello Romania, la centul din Cora Pantelimon pentru un tratament de curatare Pro Skin si rejuvenare faciala. Si totusi de ce va impartasesc parerea mea atat de tarziu? Pentru ca vroiam sa fiu sigura daca vor aparea "repercusiuni" de care va povesteam mai sus sau nu. Spoiler alert... nu au aparut.

Dar hai sa nu o mai lungesc mult asa cum am obiceiul si sa va prezint experienta mea.

1. Curatare faciala in profunzime – Pro Skin

De cand sunt mica am avut o singura problema cu tenul, si anume punctele negre; mai ales pe nas si un jurul nasului. Din punct de vedere al acneei, a fost doar o usoara tendinta, mai ales in perioada critica a lunii dar nimic important si nu a fost niciodata necesara o deplasare la un salon pentru a face un tratament.

Avand in vedere nuntile din aceasta perioada la care voi participa dar si din dorinta de a avea grija de tenul meu am decis ca tratamentul de curatare faciala in profunzime Pro Skin este perfect pentru mine.

Ce spun ei: "Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curatare profunda a tenului si indepartarea impuritatilor de pe piele fara a ataca tesutul."
Cum functioneaza: "Este cel mai nou tratament care functioneaza fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice, elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficienta a Ultrasunetelor si a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele."

Parerea mea: Voi incepe prin a spune ca tratamentul nu este deloc dureros, chiar l-am resimtit ca un masaj usor. Ma credeti daca va spun ca m-am simtit atat de bine inca aproape ca am atipit? Atat de relaxant a fost desi eu nu am simtit, in urma dicutiilor cu colegele mele am inteles ca pentru ele mai degraba ciudat a fost impulsul transmis de bratara galvanica. Atentie, tratamentul nu este recomandat persoanelor cu probleme cardiace.

La o saptamana dupa tratamentul de curatare inca imi simteam tenul catifelat ca in momentul in care m-am ridicat de pe scaunul din salonul Nomasvello, iar tenul arata mai bine si sanatos. Credeti-ma, am ramas impresionata de cum arata tenul meu dupa acest tratament. Pe langa faptul ca punctele negre s-au redus visibil, intradevar acestea nu dispar total de la prima sedinta, dar am plecat cu zambetul pe buze si fara iritatii majore. Iar cea mai mare bucurie a fost cand am ajuns acasa si primul lucru pe care Razvan l-a subliniat a fost ca tenul meu arata mai luminos ca niciodata, nu ma credea cand i-am spus ca in urma cu mai putin de o ora fusesem la tratament.

Ce am putut observa cel mai bine in urmatoarele zile, de aceea si aceasta postare intarziata, a fost faptul ca tenul si-a pastrat aspectul de prospetime si luminozitatea iar machiajul s-a asezat mult mai bine.


2. Rejuvenarea facială cu IPL

In aceeasi zi am incercat si o sedinta de rejuvenare faciala cu IPL.

Ce spun ei: " Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor faciale, ajutand la improspatarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei si petelor ( melasme si lentigo-uri )."

Cum functioneaza: " Tratamentul consta in aplicarea impulsurilor de lumina pe piele, care transmit caldura la nivelul zonei tratate, ceea ce ajuta la crearea naturala de noi fibre de colagen si elastina, care reconstruiesc microfibrele din alcatuirea dermului si epidermului."

Parerea mea: Prima mea intrebare, si cred ca a oricui, a fost: "Doare?" Raspunsul e NU. Exista o senzatie usoara, sa zicem ca gadila, sa zicem ca in anumite zone poate pisca putin? Dar in mod sigur nu doare.

Care sunt etapele acestui proces si in ce consta mai exact? Dupa ce te asezi pe masa din cabinet si doamna iti curata tenul de machiaj sau de impuritatile din aer, praf, ochii sunt acoperiti cu cu dischete si apoi cu niste ochelari pentru a fi afectati cat mai putin de lumina intens pulsata. Pe fata se aplica un gel rece, care sincer mi-a placut teribil cum mirosea a aloe vera, si se incepe procesul de pulsare a luminii. Dupa cum va spuneam mai sus, nu doare, in anumite zone poate pisca, insa ce ma facea sa tresar si sa rad, era surprinderea mea de fiecare data cand vedeam flash-ul de lumina care o puteam percepe chiar si cu ochii inchisi. Acest proces cu lumina pulsatorie se repeta de doua ori pe toata suprafata fetei la fiecare sedinta. Insa in cazul in care tratamentul de rejuvenare cu ILP este combinat cu tratamentul de curatare faciala Pro Skin, se repeta doar o data.

La finalul tratamentul, excesul de gel este indepartat si urmeaza partea de hidratare si masaj. Care sincer, mi-as fi dorit sa nu se mai termine niciodata.

Inainte si dupa tratamentul de rejuvenare cu ILP, se recomanda evitarea expunerii indelungate la soare pentru a nu aparea iritatii. Si de aici, al 2-lea motiv din care am dorit sa aman postarea acestui articol. Cu temperaturile de afara si mai ales cu indicele ridicat de UV din aceasta perioada, sincer mi-a fost frica de ce reactii voi avea pe fata mea. Mai ales ca nu imi place si nu port palarii sau sepci. Insa, desi am fost nevoita sa petrec mult timp in soare si expunerea a fost mai indelungata decat cea recomandata, nu am avut reactii adverse iar tenul nu a fost afectat.

Stiti ce mi-a placut cel mai mult la cei de la Nomasvello? Este faptul ca de cum am intrat si am inceput sa discutam despre tratamentele alese, mi-au spus ca am tenul tanar si frumos si ca n-am nevoie de tratamente faciale, nu a am avut parte de de acele texte clasice ca e bine sa faci aia, si obligatoriu sa faci cealalta. Dimpotriva am discutat relaxat despre efectele tratamentelor si modul in care iti poti intretine tenul curat si sanatos fara a il supune a unui numar X de tratamente care sunt musai, dar musai de facut.


Apoi mi-a placut faptul ca fiecare pas a fost explicat, de ce se face asa si de ce nu asa. Am fost pur si simplu cucerita. Iar ceea ce ma surprinde este faptul ca nu ma asteptam la o atmosfera atat de placuta si relaxata. Desi ar trebui sa se intample peste tot, in toate saloanele sa fie oamenii primitori si dispusi sa iti explice pas cu pas ce urmeaza sa se intample, iar in centrele Nomasvelo va garantez ca aceasta este intotdeauna atmosfera.

Din pura curiozitate, dar si din necesitatea unei noi creme de fata, la finalul tratamentelor am achizitionat si Emulsia hidroprotectoare pentru fata si corp, cu factor de protectie SPF 30, care este folosita in tratamentul cu epilare IPL pentru protejarea si regenerarea pielii. Dar despre ea va voi vorbi intr-un alt articol pentru a va putea povesti pe larg efectele ei.
  
Voi ce spuneti, ati testat pana acum serviciile Nomasvello? Cum vi s-au parut? Va tenteaza sa incercati serviciile lor? Eu deja mi-am programat urmatoare sedinta de curatare faciala.

7 comments:

  1. Mai ca ma gandesc sa merg si eu, daca tot ii gasesc si in Cluj ;)

    ReplyDelete
  2. Suna foarte bine Alina! Chiar tot ce ai menrionat. Cred ca merita incercat :)

    ReplyDelete
  3. Au sediu si in Iasi ♡ Imi voi face o programare cat mai curand.

    ReplyDelete
  4. Sunt foarte alitata,la Nomasvello ,imi place si ma simt bine ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merita sa va programati si voi ,macar la o sedinta sa vedeti cum este,Intri dezamagita si esi ca o printesa si incurajata ,Ma simt intradevar frumoasa .

      Delete

  5. Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really helpful & it helped me out much. I am hoping to give something again and aid others such as you aided me. facebook log in

    ReplyDelete
  6. When you might have less cash, you can not put as much funds into emergency savings, your child's. canada mortgage calculator This won't benefit Newfoundland, unfortunately. mortgage payment calculator

    ReplyDelete