Monday, July 31, 2017

Miss Sporty Color Block



Hello darlings,

Acest blog l-am creat pentru voi, dar in principal pentru mine. L-am creat ca sa invat, sa ma dezvolt si sa-mi arat ca pot realiza ceva frumos din pasiunea mea.

Asa ca aici sunt si voi fi intotdeauna EU. Voi fi sincera si imi voi arata atat greselile cat si reusitele si nu voi promova ceva ce nu imi place sau in care nu am incredere. Aici este si va fi un loc in care sa ma relaxez si sa ma retrag din haosul din viata de zi cu zi.

Astfel, pentru astazi v-am pregatit o manichiura care sa va arate ca si eu gresesc, si eu am manichiurile mele ratate sau "destul de crooked" ca sa citez o prietena draga.

V-am pregatit un model colour block de care eu nu sunt atat de mandra. Poate voua vi se pare reusit, insa pentru mine... de cate ori il vad imi sar in ochi toate greselile si toate modalitatile prin care l-as fi putut realiza corect.


Pentru acest model am ales ca baza o oja Maybelline Colorama - 301, pe care o puteti vedea mai bine AICI, si oja Miss Sporty Lasting Colour - 340.

M-am jucat cu benzile de pe Born Pretty Store pe care le puteti gasi AICI. De foarte mult timp eram curioasa dcum se folosesc si daca voi reusi sa realizez o manichiura utilizandu-le.


Am ales sa fac un model colour block, nici nu va puteti imagina cat de mult admir modelele acestea perfecte de pe internet, blolosindu-ma de benzi.


Asa cum v-am spus si mai devreme, am aplicat ca baza oja Maybelline Colorama - 301 si am realizat peste un model simplu cu ajutorul benzii. Peste am aplicat oja Miss Sporty Lasting Colour - 340, insa... ceea ce nu m-am gandit atunci si am observat abia dupa ce am realizat pozele, este faptul ca oja de la Miss Sporty nu a fost destul de opaca pentru a acoperi baza dintr-un singur strat.


Modelul rezultat este frumos, insa... nu si pentru mine. Acele mici portiuni in care oja nu este perfect opaca si se poate observa baza crem pur si simplu imi stau pe creier... si nu am rezistat mai mult de 1 zi cu modelul pe unghiute.

Well, lesson learned... astfel data viitoare voi sti sa leg o oja mult mai opaca pentru stratul superior pentru a avea acel rezultat perfect de colour block.


Daca sunteti pasionate de nail art, puteti folosi codul AALQ10 pentru a beneficia de 10% reducere pe bornprettystore.com!



Voi ce parere aveti? Yey sau Ney pentru acest model?

1 comment:

  1. Imi plac aceste manichiuri minimaliste si ador combinatia de oje!

    ReplyDelete