Sunday, December 6, 2015

Comenzile mele de Black Friday



Hello darlings,

A trecut Black Friday, prima parte şi a doua parte, a trecut şi Cyber Monday, dar şi oferte de 1 Decembrie. 

A trecut toată nebunia şi aglomeraţia de la curieri şi în sfârşit au ajuns la mine cea mai mare parte a produselor comandate.

Aşa că a venit momentul să vă prezint în mare de ce oferte am profitat şi ce mi-am comandat în această perioadă agitată.



Voi începe cu comanda de pe Melkior. Aici am profitat de transportul gratuit care a fost valabil toată luna Noiembrie şi mi-am comadat un ruj. Am preferat să dau comanda online ca să evit agitaţia de magazine, cel puţin aşa am crezut... Am avut o adevărată cădere de nervi cu sosirea aceastui colet.

Cei de la Melkior s-au mişcat repede, însă cei de la Nemo Express au clacat total în perioada agitaţiei de Black Friday...Eu am dat comanda vineri dimineaţă pe site, am primit toate confirmările aşa că a rămas să aştept curierul. Marţi am primit mesaj că mi se va livra coletul, însă nu a fost aşa. Coletul a ajuns la mine tocmai sâmbătă... Nu cred că vă puteţi imagina câte telefoane am dat şi câţi draci mi-am făcut în cele 4 zile.

La numărul din mesaj, prin care puteam contacta curierul, nu a răspuns nimeni timp de 4 zile, la relaţii clienţi nici nu se conecta, iar de răspuns la mail sau pe Facebook la mesaje... Nici până în clipa aceasta nu a răspuns nimeni. Iar ceea ce m-a înfuriat cel mai mult, a fost faptul că pe site, când verificam AWB-ul îmi spunea că, curierul a ajuns 2 zile la rând la locaţie, ne găsind pe nimeni însă, care să accepte coletul... asta având în vedere faptul că ridicarea coletului din depozit a fost la 10:18 AM, iar la 10:20AM deja apărea că nu găsise pe nimeni acasă.

O nebunie curată... Asta mi-a fost învăţătură de minte, când voi vedea Nemo Express ca şi curier pe un site nu voi mai plasa comenzi în perioadele aglomerate; mai bine mă duc direct în magazin. Dar să trecem peste.

 

 

De pe Melkior am ales Rujul Shiny, nuanţa Cosmopolitan Red care este ceva mai deschisă decât mă aşteptam, însă îmi place. O nuanţă perfectă de purtat pe parcursul întregii zile. Să ştiţi că a rămas valabilă oferta cu transportul gratuit şi pentru toată luna Decembrie, aşa că fuga pe site şi profitaţi de oferte.



De pe 1001 Cosmetice am făcut mai multe cumpărături iar acestea sunt:
Despre Rimmel London The Only Lipstick am auzit numai cuvinte de laudă, aşa că am adăugat nuanţa 810 în coş. Nici nu a ajuns bine coletul la mine că primul produs testat a fost rujul; este cremos şi foarte pigmentat, iar ceea ce m-a surprins este că rezistă o perioadă mai îndelungată decât mă aşteptam pe buze.


Nu sunt cea mai mare fană a fondurilor de ten deoarece folosesc rar, iar din această cauză am aruncat acum vreo săptămână 2 la gunoi fiindcă erau expirate şi am rămas fără. Aşa că am adăugat în coş Rimmel London Stay Matte Liquid Mousse, nuanţa 103 True Ivory, pentru a avea ceva la îndemână când voi avea o zi mai dificilă şi voi avea nevoie de ceva mai mult decât pudra.

Cel mai utilizat produs de machiaj, pe lângă rujurile fără de care nu plec din casă şi mereu am unul în geantă, este rimelul; acesta îl mănânc pe pâine. Am zis să mai diversific şi să încerc ceva diferit aşa că am ales Essence Big Mascara pentru volum, nuanţa Black Waterproof, deoarece niciodată nu poţi da greş cu un rimel waterproof.



Pe lista de priorităţi erau şi ojele, însă în afară de oja Essence Color&Go, nuanţa 156-Me & My Lover, care este texturată, nimic nu mi-a atras atenţia.

O cumpărătură impulsivă a fost paleta de farduri All About Candies de la Essence. Pur şi simplu nu am putut rezista tentaţiei de a o cumpăra când am văzut că este doar 5 lei.

Am profitat şi de ofertele de pe Born Pretty Store, însă aici mai am destul de aşteptat până vor ajunge produsele la mine.
De ceva vreme pusesem ochii pe un organizer pentru cosmetice, iar când am văzut că e la ofertă la numai 6$ împreună cu încă 5 rujuri, nu am mai stat pe gânduri, l-am pus în coş şi m-am apucat de ales rujurile şi nuanţele.
În comandă şi-au mai făcut loc plăcuţe pentru stamping, câteva modele de water decals şi o ojă, dar despre acestea voi vorbi mai multe când vor ajunge.


Surpriza cea mai mare a fost după finalizarea comezii, deoarece am primit un voucher de 10$ reducere pentru următoarea comandă de minim 20$. Hmm... vă imaginaţi că deja mă pregătesc pentru noile cumpărături.

Cam atât despre cumpărăturile de Black Friday. Voi ce v-aţi cumpărat bun?
Puupicei!

3 comments: