Thursday, October 30, 2014

OOTD - My chic dress and NOTD teaser




Today I bring you a new OOTD, with a dress I’ve had for over two years. I’m sure you guys will be jealous if I tell you how I found it… Two years ago, about a week before my birthday, I was looking for a dress to wear in the evening. I just happened to walk into an outlet which was clearing its stock, and found it: it was 15 lei. Lucky me, because two days later that outlet closed down. You know what they say, what’s yours is yours.

Astăzi revin cu un nou OOTD cu o rochiță pe care o am de mai bine de doi an și o ador. Dacă vă spun cum am găsit această rochiță sunt sigură că veți fi geloase... Acum 2 ani, cam cu o săptămână înaintea zilei mele căutam o rochie subțire pe care să o pot purta seara. Din pură coincidență am intrat într-un outlet ce avea lichidări de stoc și așa am găsit-o la prețul de numai 15 lei. Iar norocul a fost că numai la 2 zile după ce am cumpărat-o acel outlet s-a și închis. Știți doar vorba aceea ”Ce e al tău, e pus deoparte.” Așa și eu cu această rochiță.


I love the fact that the upper side is black and doesn’t emphasize my bust, also, the elastic band near the waist has a slimming effect and shows best the hourglass shape of my body.

Îmi place foarte mult faptul că partea de sus este neagră și nu îmi scoate și mai tare în evidență pieptul, de asemenea banda elastică din talie mă subțiază și pune în valoare forma clepsidrică a corpului meu.



 I chose not to use too many accessories, because it would ruin the simplicity of the dress. I only wore a golden broche, with small pearls, and a bracelet with has several pearls as well. The earrings are simple and elegant. The rings I’ve had for over 8 years and I wouldn’t last even a few hours without them.

Am ales să nu folosesc multe accesorii deoarece aș strica tot farmecul acestei rochii, așa că am accesorizat-o cu o broșă aurie cu perluțe și o brățară jucăușă ce de asemenea conține câteva perluțe, iar cerceii sunt simpli și eleganți fără a încărca partea feței. Cât despre inelele de la mână, nu mă despart niciodată de ele, le am de mai bine de 8 ani și nu pot rezista nici câteva ore fără ele.






I wore:
Am purtat:
Dress / Rochie: New Look
Sandals / Sandale: Local store
Earrings / Cercei: Dress Lily
Bracelat / Brățară: Accessorize, gifted by a friend


De asemenea vreau să vă prezint și ce manichiură am avut la această ținută. De când am primit noile mele plăcuțe de la Moyou Nails nu mă mai pot sătura de acest model. Dar nu vă voi spune ce am folosit acum, voi reveni zilele acestea cu o postare dedicată ei.


I would love to read your comments, advices and your opinions on this OOTD. Lots of kisses and have a wonderful week!
Mi-ar plăcea să citesc comentariile, sfaturile, opiniile voastre despre aceast OOTD!
Mulţi pupici şi să aveţi o săptămână minunată!

11 comments:

  1. super frumi rochita! si bratara aia of, of, mor dupa ea :))

    ReplyDelete
  2. frumoasa tinuta,bratara si unghiuteleeeee <3 Big Like <3

    ReplyDelete
  3. Superb outfitul.
    Imi place mult rochia.
    Si manichiura este deosebita. ♥
    Este cu fluturi si eu am o slabiciune mare pentru ei. :D

    ReplyDelete
  4. Rochita este geniala :X si unghiutele de asemena :*

    ReplyDelete
  5. nu inteleg cum mama naibii pot aprecia unii astfel de bloguri, astfel de persoane ca tine si pe langa asta mai sunt si incurajati prin asemenea comentarii. PENIBIL
    oricum, nu te intrista, ai si tu totusi un rol in viata asta. cu cat sunt mai multe persoane asa ca tine, cu atat iesim mai mult in evidenta noi, cei din clasa superioara.
    compara si tu blogul tau ori pozele tale cu un blog adevarat, ca cel al alinei ceusan spre exemplu. si nu numai tu, toti cei care comentati aici aiurea si care aveti o viziune cam ingusta, saracii de voi..
    http://www.alinaceusan.net/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc pentru feedbackul acordat, voi lua în considerare părerea ta, dragă cititor. De asemenea, Venus Chic este un proiect independent, unde membrii intră în mod voluntar, de plăcere. Vizitatorii care nu sunt încântaţi de acest blog nu sunt obligaţi sub nicio formă să rămână aici. De asemenea doresc să precizez faptul că blogul meu este transpunerea părerii personale și a modului meu de a mă îmbrăca, face maniciuri și experiența mea cu anumite produse. Persoanele care mă apreciază înseamnă că aprecează stilul meu de a mă îmbrăca și realiza manichiuri. Nu am impus niciodată o părere și nici nu o voi face, nu voi spune că stilul meu este un stil de urmat sau de specialitate, este stilul meu personal pe care vreau să îl împărtășesc cu citiorii mei. De asemenea urmând sfatul tău și comparând blog-ul meu cu cel al Alinei Ceușan pot spune că și al meu merge pe motto-ul ei: “Be the kind of person that you would like to meet.” Nu mă ascund după nimic și nici nu port o mască aici pe blog, dar tu fiind o persoană din ”clasa superioară” ar trebui să știi ce înseamnă acest lucru. De asemenea am să te rog să nu îmi jignești cititorii, deoarece la fel de bine pot fi aceeași cititori ”cu viziune îngustă”, ca să te citez, care îți citesc și ție blog-ul și nu este de loc frumos și respectabil. Îți multumesc pentru feedback și promit că voi continua cu și mai mult spor ca înainte. O zi cât mai frumoasă iti doresc!

      Delete
    2. Dragă "Anonymous",
      Având in vedere că ești o persoană din " clasa superioara" cred ca ar trebui să știi că gusturile nu se discută, lucru pe care îl stiu și eu, o cititoare cu " viziune cam îngusta"

      Delete
    3. Foarte matur si inteligent comentariul tau, anonimule. Din fericire, chiar daca Alina nu face parte din "clasa superioara" de care tot zici, ti-a vorbit frumos si rational si nu te-a jignit, asa cum ai facut-o tu. Ramai, te rog, in inaltul tau, alaturi de cei din "clasa superioara", si nu ne mai deranja. Zi faina sa ai!

      Delete
    4. Tare as vrea sa cunosc o definitie pentru acea "clasa superioara". Pentru oricine ce detine 3 grame de materie cenusie in cap, se poate vedea marea diferenta intre blogul alinei si cel "recomandat" de tine. Acela e blogul unui model, iar nu toata lumea dispune de "forme" de model si de bugetul ei, deci clar nu poti sa compari astfel cele doua bloguri. Ca sa nu mai discutam despre stilistii pe care ia intalnit, fapt ce reprezinta clar un avantaj pentru blogul recomandat de tine ! Nu sunt fanul tinutelor Alinei, dar nici nu pot sa zic ca iubesc stilul ceausan...vad suficiente ca ea numai daca deschid TV-ul. Asa ca nu pot decat sa o felicit pe Alina ca incearca si altceva in afara de ceea ce "se poarta" si promoveaza in scumpa noastra tara. Si scuze ca nu am vorbit cu directie catre acea clasa superioara... Constitutia Romaniei spune ca toti oamenii sunt egali! :)

      Delete
  6. Wow ce rochita minunata <3 superba și îți vine foarte bine. Pupici

    ReplyDelete