Wednesday, April 29, 2015

Laura Clauvi - Silver Caviar


Hello gagici,

Astăzi vreau să vă prezint o manichiură nouă realizată cu kit-ul Lac de unghii MICROPERLE – nᵒ06 Silver de la Laura Clauvi.

A trecut ceva vreme de când nu am mai purtat o manichiură caviar şi chiar era cazul să o mai port. Manichiura caviar este foarte uşor de realizat şi aduce un plus de eleganţă unei manichiuri simple.

 Dacă cu alte ocazii v-am arătat modele mai complexe realizate cu microperle, de această dată am optat pentru o manichiură simplă, cu o unghie accent - caviar.


M-am folosit de kit-ul de la Laura Clauvi, Lac de unghii MICROPERLE – nᵒ06 Silver, acesta este format din trei piese: o ojă argintie nᵒ06 Silver, o sticlă de microperle argintii şi un recipient sub formă de pâlnie pentru punearea la loc a perluţelor căzute în exces.



La fel ca şi lacul de unghii Soft Grey, prezentat anterior, sunt necesare 2-3 straturi pentru o acoperire opacă a unghiei deoarece textura ojei este un pic cam apoasă. Pensula este subţire şi nu ajută la aplicare ojei perfect, dintr-un singur strat. Însă această ojă este foarte pigmentată şi are un luciu deosebit. 


Ca şi rezistenţă, după ce am pozat unghiuţele am aplicat un strat de top coat peste perluţe pentru a fi sigură că nu leagăţ şi au rezistat perfect 3 zile.


Chiar nu ştiu de ce în ultima vreme nu am mai purtat manichiură caviar, însă promit că voi realiza mult mai multe manichiuri de acest tip pe viitor.


Dacă doriţi să vedeţi mai multe kit-uri de microperle în diferite nuanţe, găsiţi toate informaţiile pe pagina lor de Facebook: #/LauraClauviRomania pe site-ul lor www.lauraclauvi.ro sau în magazinul fizic din Iaşi situat în Iulius Mall, etajul 2.

Ce părere aveţi despre manichiura mea? Vouă vă place manichiura caviar?

3 comments: