Friday, April 24, 2015

Review Lac de unghii Jessica 748 Wing Woman



Bună gagici şi Hristos a înviat! Aţi petrecut frumos Paştele alături de cei dragi? Eu am profitat de vremea frumoasă din Iaşi şi m-am plimbat cât mai mult. Am scos la lumina zilei tricourile şi rochiţele şi m-am lăsat mângâiată de razele soarelui.

Astăzi vreau să vă prezint o ojă nouă din colecţia mea. Această oja este de la brand-ul Jessica şi o puteţi găsi pe http://www.exclusivcosmetics.ro. Nu ştiu dacă ştiţi, dar sistemul, de îngrijire a unghiilor, Jessica s-a dezvoltat de-a lungul multor ani de practică şi cercetare realizată de către fondatoarea şi CEO-ul companiei, Jessica Vartoughian.

Ce ne spune ea despre brand-ul Jessica: “Unghiile naturale sănătoase, crescute corect, nu pot fi înlocuite cu nimic”, ne spune Jessica Vartoughian. “Orice femeie ştie astăzi, că un machiaj va arata bine numai dacă pielea este sănătoasă. La fel, indiferent de cât de bine ar arăta manichiura la început, frumuseţea îi va păli în câteva zile dacă nu are un fundament sănătos. Tocmai de aceea, manichiura şi pedichiura JESSICA sunt atât de diferite, aşa încât adesea oamenii spun: “Întotdeauna poţi deosebi o manichiura JESSICA”.

Pe mine oja m-a cucerit încă din prima clipă deoarece după o privire pe ingrediente am văzut că nu conţine Formaldehide, Toluen şi DBP. Deci este o ojă vegană şi Eco-friendly ce nu dăunează unghiilor noastre! De asemenea aceasta conţine Ulei de Porumb, Vitamina A şi D3.

 
Vă prezint oja Jessica, nuanţa 748 - Wing Woman care este un roşu aprins foarte pigmentat, un singur strat este perfect pentru o acoperire opacă. Are un luciu foarte frumos şi aspect de gel. Pensula este goasă şi flexibilă pentru o acoperire cât mai bună şi fără pierdere de produs. Este rezistentă pe unghii. Nu am ţinut-o multe zile, însă am spălat cu ea pe ungii şi spre deosebire de alte oje, aceasta nu s-a ciobit nici măcar un pic.

Însă am avut o mică problemă la îndepărtarea ei. Eu folosesc dizolvant cu acetonă pentru îndepărtarea ojei, iar când am îndepărtat oja de la Jessica cu acetonă, m-am pătat toată de culoare galbenă pe unghii şi pielea degetelor (şi da, întotdeauna folosesc base-coat, nu port ojă fără el), culoare ce am îndepărtat-o cu greu. Nu ştiu dacă este din cauza ojei sau a acetonei, posibil să se fi creat o reacţie între ojă şi acetona, fapt ce a rezultat în culoarea galbenă. Nu am încercat însă şi cu dizolvant fără acetonă, posibil atunci să nu mai apară această reacţie şi să nu se mai păteze unghiile şi pielea din jur. 


În final, trebuie să recunosc că mie îmi place teribil de mult nuanţa ojei şi o voi refolosi cât de curând. Mai ales pentru faptul că este o ojă vegană, însă o părticică din mine rămâne dezamăgită că îmi voi păta din nou unghiuţele.

Voi aţi încercat ojele Jessica? Dacă da, ce părere aveţi despre ele? Apelez la fetele care au mai încercat această ojă, aţi avut şi voi probleme la îndepărtarea ei cu acetonă? Sau doar eu?




12 comments:

  1. Foarte frumoasa nuanta si e bine ca rezista :)

    ReplyDelete
  2. mvai, cat de frumoasa este nuanta!!! <3

    ReplyDelete
  3. Minunata si eleganta nuanta ojei. ♥ Am incercat ojele Jessica si sunt foarte multumita de ele.
    Multumim pentru review.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, foarte frumoasa nuanta ojei. Ma bucur ca ti-a placut review-ul meu.

      Delete
  4. Superba culoare,perfecta pentru vara <3.pup

    ReplyDelete
  5. Bai, culoarea e foarte tare. Chestia cu unghiile ingalbenite imi aduce aminte de orele de chimie din liceu though :))))

    ReplyDelete
  6. Ce nuanta geniala de rosu. Se potriveste perfect cu vremea de afara. :D

    ReplyDelete
  7. Este un rosu clasic, da foarte bine pe unghii. Daca zici ca mai si rezista atunci e perfect.

    ReplyDelete