Wednesday, September 23, 2015

Lac de unghii Magnetic - nᵒ43 Magnetic acid greenAstăzi revin cu o nouă ojă de la Laura Clauvi, de această dată din colecţia ojelor magnetice.

Acum ceva vreme ojele magnetice au fost la modă iar toată bloggosfera vuia despre ele. Pe atunci ţin mine că adăugasem în colecţie o ojă magnetică de la Golden Rose pe care iubitul meu scump mi-o cumpărase.

Acum când le-am zărit pe site m-a apucat nostalgia şi am mai adăugat câteva în colecţie.

M-am îndrăgostit de nuanţele prezentate în poza de pe site şi am ales oja nᵒ43 Magnetic acid green. Am spus că acest verde cu irizaţii, în special spre mov TREBUIE să fie al meu. Doar mă ştiţi, nu rezist în faţa nici unei oje cu nuanţe de mov.

Însă când a ajuns coletul şi am pus mâna pe ojă am rămas profund dezamăgită. Oja este mai degrabă un verde cu particule magnetice gri, nici urmă de irizaţiile care se vedeau în poza de pe site.

Am spus totuşi, să îi acord o şansă poate se vede diferit odată aplicată oja pe unghie. Însă cînd a venit momentul, am rămas si mai tare dezamăgită...


Ce ne spune producătorul pe site despre oja magnetică: "Prin compoziţia unică cu particule metalice, lacul de unghii Magnetic îţi oferă o notă de originalitate şi eleganţă. Necesită o singură aplicare, apoi apropii magnetul de unghie pentru a crea modelul pe care îl doreşti, obţinând astfel un efect surprinzător şi de durată."Ce am constatat eu: Textura ojei este foarte apoasă şi nepigmentată, pentru o acoperire perfectă sunt necesare 2-3 straturi. Trebuie să ai răbdare să se usuce primul strat complet şi apoi să aplici al doilea strat şi să aproprii magnetul.În final sunt mulţumită de rezultat, liniile s-au format repede şi se văd foarte bine, magnetul fiind foarte bun. Însă nu pot spune că iubesc nuanţa ei. Poate e şi din cauza aşteptării mele false de pe site. Ca rezistenţă, am purtat-o aproape 3 zile pe unghii până a început să se ciobească.

Pentru a fi la curent cu noutatile oferite de acest brand dati un like pe pagina de facebook aici.

Vouă vă plac ojele Magnetice? Voi aţi încercat ojele  magnetice de la Laura Clauvi? Aştept părerile voastre.


4 comments:

 1. Bai, mie sincer imi place culoarea, asa cum se vede din poze :)) Ma gandesc ca in realitate arata putin diferit. Oricum, oja se numeste Magnetic Acid Green, deci ma gandesc ca sansele sa aiba irizatii mov erau relativ mici (pe site nu reusesc sa vad poza).

  ReplyDelete
 2. Pot sa spun doar atat ca stiu si cunosc aceasta oja. In orice caz ai pus punctul pe i. Te pup.

  ReplyDelete
 3. It is extremely nice to see the greatest details presented in an easy and understanding manner. ProbioLite Golden After 50

  ReplyDelete
 4. I have been searching to find a comfort or effective procedure to complete this process and I think this is the most suitable way to do it effectively. ProbioLite Golden After 50

  ReplyDelete