Monday, April 21, 2014

Îngrijirea părului & Părere gama BC BONACURE hairtherapy de la Schwarzkopf



 

 Orice femeie ştie că părul frumos este unul din atuurile fiecarei femei cochete, iar îngrijirea aceeastuia ar trebui să ne preocupe în mod special. Astfel, frumuseţea şi sănătatea părului trebuie să ocupe un loc important în rutina de îngrijire a unei femei.
Astăzi vă voi vorbi despre câteva sfaturi privind îngrijirea părului şi ultimele şampoane testate.




O regulă de aur ce trebuie urmată este: “Tratează-ţi părul ca şi cum ar fi mătase!”. Putem face acest lucru respectând câţiva paşi, precum:
- atunci când facem baie, să masăm uşor pielea capului; acest masaj aplicat asupra pielii capului ajută circulaţia sângelui şi întăreşte rădăcina firului de păr;
- nu folosi la spălat apă fierbinte; dimpotrivă, este recomandată la clătirea finală cu apă mai rece pentru a favoriza închiderea porilor. Apa caldă deschide porii firului de păr, în timp ce cea rece îi închide.
- foloseşte peria numai atunci când părul este uscat, deoarece părul umed este fragil şi poate fi rupt uşor; când perii părul, fă-o cu delicateţe; dacă ai un păr ce se încurcă uşor, foloseşte un produs pentru îngrijirea acestuia;

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care îl poţi primi, dar şi pe care multe dintre noi îl ignorăm, pentru îngrijirea părului tău este să nu ţi-l speli zilnic! Spălatul des al părului cu anumite şampoane, poate ataca pielea capului, astfel pot apărea iritaţii şi creşterea tendinţei de îngrăşare a acestuia. Dacă totuşi nu ai de ales, cumpără un şampon pentru uz frecvent.


De asemenea, şamponează-te întotdeauna de două ori dacă vrei să obţii rezultate maxime. Şi, ştii de ce? Prima spălare are rolul de a curăţa reziduurile cauzate de poluare şi fum, pe când a doua spălare are rolul de a hidrata şi hrăni părul.
 
În ceea ce priveşte alegerea şamponului, recomandate sunt şampoanele şi tratamentele pentru păr ce conţin coenzima Q10, acestea îi conferă strălucire podoabei tale capitare, având, în plus, rol antioxidant şi protector.

Și după cum vă spuneam la începutul articolului, vă voi vorbi și despre ultimele șampoane testate.
Zilele acestea am avut ocazia de a testa 3 şampoane de la Schwarzkopf, din gama BC BONACURE hairtherapy amino cell rebuild, mai exact Color Freeze, Moisture Kick şi Repair Rescue și vreau să vă împărtășesc experiența mea.


Primul şampon pe care l-am testat din această gamă a fost șamponul Moisture Kick. Acesta este recomandat pentru hidratarea părului uscat, aspru și ondulat natural. Asigură curățarea zilnică pentru părul normal sau ușor sensibilizat, părul uscat natural, aspru și ondulat. Reface echilibrul optim de hidratare, având ca rezultat un păr sănătos, strălucitor și rehidratat. În urma folosirii acestuia, părul meu a prins un volum superb, ce a rezistat aproape 3 zile, fiind lipsit de fire rebele și electrizarea părului.


De asemenea am apucat să încerc şi şamponul din gama Color Freeze. Din descrierea produsului aflăm că: Tehnologia Color Freeze și formula fără sulfiți curăță delicat părul, fără a îndepărta pigmenții de culoare, pentru un păr cu o culoare vibrantă și rezistentă timp îndelungat. După folosirea acestui produs, m-am bucurat de un păr strălucitor și plin de culoare, însă în cazul meu, am avut câteva probleme cu electrizarea părului după folosirea acestuia.


Urmează să mai încerc şi Repair Rescue, însă mai mult ca sigur, urmează să comand în variantă full size de pe Aoro şamponul Moisture Kick din gama BC BONACURE hairtherapy amino cell rebuild.

Până la urmă, îngrijirea părului este o artă ce necesită răbdare şi pasiune. Voi ce trucuri şi sfaturi urmaţi pentru îngrijirea părului vostru? De asemenea aţi încercat şampoanele de la Schwarzkopf  din gama BC BONACURE hairtherapy amino cell rebuild?





1 comment: